Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1851211

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Tarasov:

Jag tycker vi är spetsiga framåt, men de är bredare både bakåt och framåt.

Matchen är en riktigt thriller, grymt underhållande. Färejestad åker omkring som pansarkryssare, och vi som ett gäng bålgetingar.

Starkt och kämpa ikapp till 4-4, men tycker ändå att Färjestad har ett lite tryggare grundspel än oss, och framför allt så bjuder de inte på en massa gratislägen som vi gör ikväll. Skottstatistiken är lite missvisande då de skapar mer giftiga målchanser än oss. Vårt försvarsspel är under all kritik.

Tveksam till Danielsson och Öhman, ingen av dessa har tagit chansen när Berglund och Alm är skadade. När sedan Katic, Pudas och Djuse är på bjudhumör blir det som ikväll. Ellis är en back som fått kritik, men han bjuder aldrig på en målchans och han kommer mer och mer in i spelet. Kostka spelar också stabilt.

Det är en bra och underhållande match ikväll, en bra kämpainsats. Men förväntar mig ett bättre lagspel än vi sett, bättre försvarsspel, bättre positionsspel, bättre avvägningar av backarna, mindre slarv, färre indianer. De knallar pucken sarg ut och blir fri, och så bjuda det på ett dussin heta målchanser pga felpass, slarv och schabbel.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:
Uttryckte mig lite slarvigt men menade bredden när jag skrev ”spets”, dvs fler kedjor som känns farliga framåt. Öhman kan ni låna ut till oss när ni tagit in Burström.