Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1872129

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Mike.F:

Stålberg är bra och har en härlig fart under rören. Tycker Joel är halvblek, förlorar tekningar och närkamper. Han är bra när han smäller på men gör det för sällan.

Ingen stormatch direkt av dynastikedjan. Däremot spelar Linus Osmart bra. Han brukar ju vara framträdande mot Kazakstan, Norge, Tyskland, för att sen falls bort mot bättre motstånd. Nu går det inte att dumpa honom och hämta in några dynastilirare likt i VM, men herr Osmart får väl visa att han kan spela hockey mot riktiga hockeyspelare och inte bara mot Boratamatörer.

Hoppas vi knäcker finnarna så vi får en bra resa mot medaljkampen. Dynastiare brukar ju knäcka finnarna så man får hoppas på en favorit i repris helt enkelt.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Det är lite sorgligt att era pojkar inte klarar av att leverera mot lätt motstånd, men de kanske växer med utmaningen?

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:
Har sagt det förr och säger det igen -Sven Savage har en skada i hjärnan.
Alla säger Sverige gjorde en svag insats och var illa ute mot Tyskland.

Men det är bara hjärnskadade Sven Savage som gör klubblagshockey av landslaget och håller en spelare Joakim Lindström ansvarig för Tre Kronors resultat.

Friska människor borde inte vara inne och uppmuntra Sven Savage som är sinnessjuk och har en hjärnskada. Får han inte vård kan det sluta illa.

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:
Ja from nu börjar allvaret!