16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1895316

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Rytter: aj aj aj.. denna match skulle nog bortalaget behövt vinna,
Växjö var ju knappt inspirerade och lyckades ändå vända underläge till säker 4-1 seger

Torsk imorn och guld på hemmaplan då?
För inte viker skellefte ner sig i fyra förnedrande raka??

eltifoso: Allt annat än 4 raka till Växjö är en bragd Saik är chanslösa!

eltifoso:

det ser inte direkt ljust ut. Växköp har köpt ihop tre stycken förstafemmor och har en köpt in en grym fjärdeformation. Tycker vi gör en bra match i två perioder och vi har 4 skott i ramen, Rytter tyckte inte dessa var nära att bli mål. Pesonen hade ju också ett efter han kom tillbax efter sin "skada". Helt jämnt och spännande.

Men Växköp har under hela säsongen visat att de kan göra det som krävs för att vinna. Ikväll hittar de ett vapen som är svårt att försvara sig emot: filmningar! Matchen står och väger, och vi har bra läge att gå upp i ledning igen i PP, och då gör Rahimi sin favoritmanöver som han nästan blev belönad för tidigare i perioden. De börjar kasta sig hela tiden. De ligger kvar och tar sig knappt till båset. De tar sig för ansiktet och har ont. De ligger kvar framför mål. De ramlar omkull när de får en knuff.

Studion har tyvärr inte kunskapen om idrotten för att se dessa grejer. Ingen säger någonting. Men gud nåde om Jimmie vinglar till en gång, då är det repris och diskussion. Men om halva laget av motståndaren uppträder så, då är det bra.

Det ska bli intressant att höra om Bert vågar ta upp detta på PKn?

Sen att Växköp i grunden är ett mycket bättre hockeylag, det säger jag ingenting om, för de är det. Det är bara att kolla spelare för spelare och namnen de har köpt in... "det fanns en liten lucka i spelarbudgeten"... hihihihi!

eltifoso:

Varför dra ut på lidandet, lika bra det är över imorgon. Växjö gör sin sämsta match i finalen och SAIK steppar upp, men ändå i slutändan så kan Växjö kontrollera det hela och vinna komfortabelt. Dom är som en maskin, liknar lite FBK på tidigt 2000-tal.