Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1895545

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Rytter:

tack tack, man får vara nöjd med säsongen även om det såklart surt att vi inte kunde bjuda Växköp på bättre motstånd. Men vem hade kunnat det? Väldigt imponerande insats av dem även om det är uppenbart att de har dubbelt så bra lag som alla andra, eller minst dubbelt så bra lag har de köpt in..

Olofsson och Hetta får ej förlängt.
Det jag har läst, så släpper klubben även Ohlsson. Det tycker jag skulle vara ett misstag.
Söderlund verkar vilja dra, vill ha en större roll. Det skulle vara synd då han är en grym talang och borde kunna få en större roll i vårt lag istället.
Ortio och Katic ska enligt uppgift lämna.

På väg in är Hedberg och Armalis. Granberg och Burström ryktas också in, men skulle inte bli förvånad om Växköp lägger beslag på bägge eftersom de är ekodopade och lider av en mani att köpa dynastiare.

Sen har vi väldigt många spännande spelare i de yngre leden som jag tror kommer få chansen nästa år. Berggren, Alin Eriksson, Linus Andersson, Stenvall och Häman-Aktell för att nämna några.

Blir en spännande silly. Vi har riktigt bra utgångsläge då vi har spetsen under kontrakt och väldigt duktiga juniorer på väg upp. Lindholm kommer dock med 100% säkerhet att lira i NHL nästa år, så vi behöver värva in 2 st centrar då även Anderson ej får förlängt.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: trist att ni inte riktigt orkade bjuda upp till dans men så här i efterhand måste Skaik vara nöjd med finalplatsen! Starkt att ta sig dit och Vlh hade grym målvakt bra offensiv som ni inte riktigt kunde matcha!!

Mike.F

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:
Ja alltså Anderson och Cumiskey ifjol är väldigt mycket pengar i sjön.
Cumiskey fanns det orosmoln kring men Anderson finns ju inte på kartan va missflyt. Jag menar hur ofta blir någon skadad och det går inte läka/operera så det blir bra på ett halvår?!
Bud måste vi också få ordning på till nästa säsong.

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Nä Angry Anderson är väl nästan Gaetan-klass på den värvningen. Skillnaden är väl att ni skrev kontrakt och lät honom spela.

Gaetan var väl med på en halv träning (utan att ens fått en inbjudan från MoDo) innan han fick åka hem igen.