Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1897257

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: "Nu har jag redovisat varför jag inte gillar Växköp, men det är ett fritt land och man får tycka olika. Lite konstigt att du som MoDoit ställer dig på Växköps sida måste jag säga? När köpe-Malmö köpte sig ett guld mot er i finalen, då satt då jag och höll på MoDo utav helvete. Percy fick ju en fängelsedom där sen för ekonomiska oegentligheter, så han köpte sig guld och bröt mot lagen. Hoppas vi får en liknande granskning på Växköp sen. Men synd för er att han lurade systemet"

Lite lustigt att du tycker så, för då borde SKAIK granskas efter säsongen 2005-2006 då ni tog er upp till Eliten igen då SKAIK köpte till sig den platsen då t.om bänknötarna var inköpta. Kanske ni blir av med två SM-guld och Elitserieplatsen i efterskott ;-)
www.eliteprospects.com/team.php?team=22&year0=2006

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
M.Lemiux:

Vet du om att Percy Nilegård fick en fängelsedom för ekonomiska oegentligheter i efterhand när han styrde Malmö? Det var det jag syftade till, ej köpmanin. Det är lagligt om än sorgligt att lida av köpmani.

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
M.Lemiux:

Blir spännande veckor för SAIK i väntan på årsredovisningen. Stämmer ryktena så kan man få en förklaring varför man inte kan konkurrera och vinna en budgivning om Burström.