Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1897060

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
bisterfinnen:

det stämmer inte att dagens elitidrott UTAN UNDANTAG handlar om att ha ett starkt kapital.

Det finns traditioner, stolthet, historia, talangutveckling. Faktiskt.

Nog skulle Jocke Lindström ha tjänat betydligt mer hos ett annat lag än hos oss. Vi hyrde ut honom till KHL så han fick tjäna sig en hacka, och sen flyttade han tillbax. Han hade kunnat spela i Dnepr Dposkjy och fått mer pengar, men han ville spela för moderföreningen.

Det vi i dynastiernas känner stolthet över, det är att fostra och utbilda ungdomar. Det är roligare än att köpa in dyra spelare till alla femmor som Växköp gör. Det gör också att man får lite pengar över att lägga på etablerade värvningar om man nu inte skiter pengar.

Jag gillar inte Växköp, för de har ingen av punkterna jag nämnde. De verkar dessutom ha snöat in på att köpa in våra spelare vilket gör att jag hatar dem än mer.

Det är ingenting konstigt att andra lags fans inte gillar Växköp. Så är det inom alla idrotter i Europa. I England gillar de inte Chelski och Man City, men lag som Southampton, Everton, Liverpool etc inte är lika hatade. I Tyskland gillar de inte Red Bull Leipzig. I Frankrike gillar de inte PSG.

Det är köpelag som har några rika snubbar bakom som inte följer de ekonomiska reglerna. UEFA försöker jämna ut detta och har haft flera sanktioner som jag hoppas ska växa än mer. Där får man inte spendera hur mycket kapital som helst i förhållande till intäkterna, för de vill stoppa utvecklingen och få in mer idrott i idrotten. Det tycker jag är positivt. I Sverige haffade de nu Östersunds ordförande.

Nu har jag redovisat varför jag inte gillar Växköp, men det är ett fritt land och man får tycka olika. Lite konstigt att du som MoDoit ställer dig på Växköps sida måste jag säga? När köpe-Malmö köpte sig ett guld mot er i finalen, då satt då jag och höll på MoDo utav helvete. Percy fick ju en fängelsedom där sen för ekonomiska oegentligheter, så han köpte sig guld och bröt mot lagen. Hoppas vi får en liknande granskning på Växköp sen. Men synd för er att han lurade systemet.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: "Nu har jag redovisat varför jag inte gillar Växköp, men det är ett fritt land och man får tycka olika. Lite konstigt att du som MoDoit ställer dig på Växköps sida måste jag säga? När köpe-Malmö köpte sig ett guld mot er i finalen, då satt då jag och höll på MoDo utav helvete. Percy fick ju en fängelsedom där sen för ekonomiska oegentligheter, så han köpte sig guld och bröt mot lagen. Hoppas vi får en liknande granskning på Växköp sen. Men synd för er att han lurade systemet"

Lite lustigt att du tycker så, för då borde SKAIK granskas efter säsongen 2005-2006 då ni tog er upp till Eliten igen då SKAIK köpte till sig den platsen då t.om bänknötarna var inköpta. Kanske ni blir av med två SM-guld och Elitserieplatsen i efterskott ;-)
www.eliteprospects.com/team.php?team=22&year0=2006

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:

Du slåss mot väderkvarnar. Alla lag i SHL bärs fram av starkt kapital. Punkt.

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:

Växjös J20 har väl varit bättre än era de senaste åren? Detta trots att ni lockar 12-13 åringar från hela norden med ert komsi komsi.

Ni skiter hänsynslöst i överenskommelsen i hockeysverige om att ge fan i det tills det är dags för hockeygym.

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Jocke Lindström är sett till prestationen i finalspelet extremt överbetald. Dessutom så drog han ju till ännu kallare Ryssland när ni skambjöd, hahaha.

I övrigt snackar mytomanen i dig så mycket goja att det inte ens är värt att bemöta.