Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1906749

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Ja, idag får jag ta och bjuda på en liten lögnaktig historia från fablernas värld.

"Supportrarnas markering. Luleå Hockey hade börjat glida iväg. Liksom alla bolagsstyrelser, som man agerade som, skulle man hitta på nya reklaminsatser och fick för sig att nu byter vi ut allt med lulelogotypen och så kör vi in en bjärv. Supportrarna protesterade, men styrelsen var inledningsvis opåverkad "det här begriper vi bolagsnissar bättre".

hhihihihi!

Jovisst! Öhhh... de andra lagens fans höll ju på att skratta ihjäl sig när Qatar fick för sig att byta till hyenan, en fattigmansversion av Nashvilles fakelogga. Nog tusan var man inne och retades lite på deras svenskafanssida om detta, men inte fick man något medhåll av någon supporter där inte. Näe den var bra, den var bäst, nu är det nya tider nu, ja oooo vad snygg och cool var det mest. (PLAST)

Om några år, då kanske det blir att fansen var missnöjda med att Qatar köpte in jävlart varenda spelare och hade noll spelare från den egna kommunen? Näe fansen ville hela tiden ha det hemväv och fansen förändrade klubben! (KÖÖÖÖP)

Några år efter det, då var det att fansen tyckte att det var så tråkigt med sargutdunkarmedley och bevaka noll noll under rönken? Därför började de spela mer offensivt, för fansen styr klubben och de vill se mål istället för 0-0, och pass på bladet istället för att tokjaga efter blindpucken, kreativa uppspel istället för att ta röd och dumpa. (TRÅKIGT)

KÖÖÖÖP PLATS TRÅKIGT = QATAR! Sluta ljuga!

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Ja man kan ju göra en "damsatsning" på olika vis.

En väg vore att börja i de lägre serierna, ta in duktiga tränare, bygga upp verksamhet från grunden, satsa på egna juniorer, göra en genuin satsning.

En annan är att köpa upp en förening i högsta serien och döpa om laget till det egna namnet, sen köpa in bra spelare från Kanada, Finland, Japan, Skåne ja hela världen som upptagningsområde, och sen låtsas att man är bra på damhockey.

Dynastiernas skulle ju kunna köpa MoDos damlag och sen behålla de bästa och sen köpa in alla bra från jordens alla hörn. För då är man ju bra?