Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1907698

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Till alla som skriver på denna sida: Jag kommer då jag ser det ta bort det mesta som inte har med Skellefteå AIK (kortfattat AIK eller andra icke förlöjligande namn på denna sida) att göra, samt angrepp på klubbar, klubbrepresentanter och personer som skriver här.
Personagrepp är lättare att moderera, medans "angrepp" på klubbar är svårare. Tex att tycka att ett annat lag spelar dåligt eller har dåliga tränare/spelare anser jag inte är ett angrepp så länge man motiverar konstruktivt, men överdrivet raljerande och förlöjligande av andra klubbar tar jag bort. Detta gäller alla som skriver här. Anmäl inlägg som ni anser uppfyller det kriteriet, för jag kommer inte kunna läsa allt. Bry er inte om att anmäla historiska inlägg, haha...

För övrigt så ska alla här börja använda de officiella namnen på alla lag, eller de förkortningar som är vedertagna av de lagens fans. Detta görs för att generellt förbättra "klimatet" här samt att se om övriga sidor även kan följa den standarden. Om övriga sidor fortsätter använda öknamn, så blir det svårt att stoppa återgång till tidigare nivå.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Sofos:

Så vi slipper läsa om Qatar och ledin här, det låter skönt

Men lite fegt att peka på andra sidor och ställa krav, dom borde väl äga rätten att kalla klubbar det dom vill precis som ni dikterar villkoren hur man får förkorta Skellefteå AIK i denna bok.

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Sofos:
Tkr att spelarhån är en form av personangrepp, sen kan man alltid diskutera spelares olika beteenden och uppförande på plan men är rätt säker på att folk vet med sig när de vill håna.