Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1907816

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Rytter:
Du menar kanske Grundström Calle?. Lövare som jag vet ogillar Skellefteå AIK helt naturligt.
Söderlund Tim ja där vet jag inte vad som hände.
Olofsson Victor Jesper? Jesper gick ju till oss men ingen förlängning ömsesidigt om jag fattar rätt. Victor tror jag inte har något mot oss men Rönnberg fläskade säkert på med allt de hade.
Pettersson Elias? som jag hört gillar oss men brodern gjorde bort sig och brände alla broar.
Skit samma men säkert finns enstaka fall, spelare som hamnar i kläm och inte klickar med någon i klubben.
Jag tror inte som du att Skellefteå AIKs status sjunkit snarare tvärtom.
Tror inte heller klubbens verksamhet havererat och att de plötsligt glömt hur man tränar eller spelar.
Jag tror dock att du har stora personliga problem med Skellefteå AIK. Försök få ur dig det du bär på så kommer du se klarare.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro:

Både Grundström och Victor hade intresse från SAIK men valde Frölunda.
Söderlund insåg väl vart han hade störst chans att ta nästa steg, alltså i den klubb som skickar spelare på spelare till NHL.
Elias Pettersson var alla SHL lag ute efter där ibland SAIK med ett fläskigt bud, men han insåg att Hallam är rätt coach att spela för och ingen kan ju klaga på detta i och med succén i serien och finalen. Nej han gillar inte er, finns en klubb för honom och det är Timrå tror han skiter i resten av klubbarna men är nog tacksam mot Växjö som hjälpte honom ta nästa steg. Tur för Timrå att han inte gick till er för då hade ni väl försökt sno åt er honom som egen produkt.

När sedan inte solklara hemvändare som Lundberg och Burström kommer "hem" undrar man vad som inte står rätt till, är det som ryktena säger att de + andra vägrar spela för Bert? Vad är det han har gjort för hemskt?

Faktum är att ni inte köper in de bästa talangerna från hela Sverige längre, bara kolla resultaten i J20, J18 så ser du att SAIK inte är något ledande juniorlag.