Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1913427

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:
Luleå HF-Rögle imorrn kan betyda mycket.
Jag har ju faktiskt uppgraderat Luleå och ger de att de är jobbiga möta när de kör påeldade av Bulan på sedvanligt manér. Men jag vidhåller de har sämsta försvaret, svag målis, få med skills och nästan inget eget spel.
Bulan står för Drillohockeyn som knappast kan vara utvecklande.
Modo går som tåget och kanske finns ett samband bland elitspelarna -nu byter vi ut Modo mot Luleå, hoppas!
Bra Mora fick två poäng mot FBK så de blev lite mättare.
3 poäng borde det bli med en normal insats. Spridning på produktionen måste komma igång annars får de baske mig sära på Möller och Jocke så vi inte hamnar i fjolårets obalans.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro:

Det ska bli spännande att se hur vi står oss emot Gustav Vasas tappra folk. Känslan är att medieskicklige Anders Forsberg kommer att göra allt i sin makt för att sätta käppar i dynastihjulet, extra tändning mot Berts hårda grabbar. Men å andra sidan borde Bert klara av att elda igång grabbarna. Jag utgår ifrån tre poäng och en plus 3-4 i målskillnad. Dynastiernas har en förlust på 11 matcher får jag det till, och då var vi TOTALT värdelösa mot Brynäs i en match vi hade fått stryk mot Lejonström. Vi ska pulvrisera Gustav Vasas gäng likt en morakniv skär genom smör.

Imorgon är vi alla skåningar. Nog tusan ska Rögle kunna klättra ikapp Qatar? De tappra snapphanarna mot de veka gnetfinnarna. Eller gentfinnar och gnetfinnar, det är en legoknektsarmé snapphanarna ör upp med. Närmare bestämt noll stycken från den egna kommunen får jag det till.