Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1919936

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
DansbandsWolf:

Tror jag inte. Dom är nöjda med nyförvärven aaltonen, olimb, hedberg och alvarez presterar ju i nivå med den juniolön de ryktas sitta på.

Saik tränare eller spelare kan nog vara nästa som får sparken. Alm borde man ju skeppa är ju sjukt dålig jut nu och sprider puckar och blir rundad enkelt, inte ens i det fysiska spelet som är hans styrka så sticker han ut. Undra hur mycket man ångrar att man inte gjorde allt för att få hem burström.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Rytter:

Olimb har vart godkänd, Alvarez sliter men får inte så mycket uträttat. Aaltonen kommer mer och mer, tycker han har vart spelmässigt riktigt bra sista tre matcherna men puckuslingen vill inte in. Hedberg är helt otroligt ofarlig framåt. Och håller med om Alm, ser ut som en kon och målet igår är hans fel.

Matchen igår är en som vi bör vinna. Det är otroligt tajt framför Qatars kasse, mest beroende på att det står fem Qatarhjon där och slashar och håller fast klubborna på alla som åker in i gröten. Det vi borde göra är att lägga in en massa fladderpuckar istället för att spela runt eftersom det är näst intill omöjligt att dyrka upp fem man i en box. Har man 75% i puckinnehav bör man skjuta mer än 36 skott på mål.

Qatar ska ha en eloge för kämpainsatsen, de sliter, täcker skott, jagar efter sargutpucken med entusiasm matchen igenom. Kuleå?