Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1919943

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Rytter:

Olimb har vart godkänd, Alvarez sliter men får inte så mycket uträttat. Aaltonen kommer mer och mer, tycker han har vart spelmässigt riktigt bra sista tre matcherna men puckuslingen vill inte in. Hedberg är helt otroligt ofarlig framåt. Och håller med om Alm, ser ut som en kon och målet igår är hans fel.

Matchen igår är en som vi bör vinna. Det är otroligt tajt framför Qatars kasse, mest beroende på att det står fem Qatarhjon där och slashar och håller fast klubborna på alla som åker in i gröten. Det vi borde göra är att lägga in en massa fladderpuckar istället för att spela runt eftersom det är näst intill omöjligt att dyrka upp fem man i en box. Har man 75% i puckinnehav bör man skjuta mer än 36 skott på mål.

Qatar ska ha en eloge för kämpainsatsen, de sliter, täcker skott, jagar efter sargutpucken med entusiasm matchen igenom. Kuleå?

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Mycket skitsnack inne på Qatars forum nu. Som att jag skulle dricka rödtjut med sugrör. Det vill jag kraftigt dementera.

Får väl erkänna att 0-0 matchen senast, förlåt 0-1 menar jag, tog rätt hårt. Man fick sig en funderare. Som dynastiare är det bra att få reflektera ibland, och det är inte bra och utvecklande att vinna vinna vinna hela tiden. Det är inte nu man ska vara som bäst, utan fram emot vårkanten, och då brukar vi dynastiare vara där och sniffa på guldet om vi inte kammar hem hela skiten. Vi får se hur det går i vår.

Spännande match mot Storhamar ikväll, Inget blåbärsgäng alls, utan de har en riktigt bra förstafemma vi får se upp med.

KOM IGEN DYNASTIERNAS!