Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1920545

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Mycket skitsnack inne på Qatars forum nu. Som att jag skulle dricka rödtjut med sugrör. Det vill jag kraftigt dementera.

Får väl erkänna att 0-0 matchen senast, förlåt 0-1 menar jag, tog rätt hårt. Man fick sig en funderare. Som dynastiare är det bra att få reflektera ibland, och det är inte bra och utvecklande att vinna vinna vinna hela tiden. Det är inte nu man ska vara som bäst, utan fram emot vårkanten, och då brukar vi dynastiare vara där och sniffa på guldet om vi inte kammar hem hela skiten. Vi får se hur det går i vår.

Spännande match mot Storhamar ikväll, Inget blåbärsgäng alls, utan de har en riktigt bra förstafemma vi får se upp med.

KOM IGEN DYNASTIERNAS!

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: "Mycket skitsnack inne på Qatars forum nu. Som att jag skulle dricka rödtjut med sugrör. Det vill jag kraftigt dementera."

Haha! Det var mer önsketänkande än fakta bakom det inlägget :)
Sedan är det svårt att inte vara lite extra stöddig dessa dagar men trots allt är så vet man bättre än att vara för stöddig och glad innan sista domarsamtalet har gått till situationsrummet...
Jag tror faktiskt att Skeå kommer börja klättra i tabellen men ni har alldeles för många spelare som underpresterar och nyckelspelare som börjar bli till åren. I mitt tycke så måste ni göra er av med Bud, Alm och Aaltonen och dessutom värva en center för första linan för den ni har nu är ganska bedrövlig. Ska bli intressant att se om ödmjukheten finns hos Skeå för att erkänna sina misstag med lagbygget och åtgärda dem innan kanske tom hela säsongen är körd.

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:
Det tog hårt 0-1 senast men det var inte bara den matchen. Inte konstigt det avspeglas här inne och att man behöver slicka såren ibland. Inte som inne i vissa forum där sojapojkar utan varken hjärta eller balls skriver maskinmässigt utan känslor i alla väder som inget händer.

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:
Jag har aldrig gillat luleåfans och man överdriver kanske från det man ser och hör pga att man ogillar klubben och laget så mycket men detta är precis på den låga avfallsnivån jag anser luleåfans har:

"– Det är jättetrist. Det är inte första gången det kommer klistermärken från olika supporterklubbar, så på så sett är det inget ovanligt. Men oftast är det bara en logga, men här går de till ord och handling med död och hat åt Skellefteå, säger Holmström.

– Det var vansinnigt många. Det var överallt. Det var vid serveringsluckor, väggar och hela området."
Tydligen har de nästan tapetserat inredningen med klistermärken som lyder "Död och hat åt Skellefteå".
Lågt och sjaskigt tycker jag men tyvärr inte förvånande.

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:
Här på HS kan man tro Skellefteå AIK inte lyckats med något sista decenniet men norrmännen har klass och vet att uppskatta oss rättmätigt, från hemsidan:

– Skellefteå AIK är en av de klassiska klubbarna i svenska hockey och har varit ett topplag som spelat final sju av de åtta senaste säsongerna. Det är ingen tvekan om att vi står inför en av de största matcherna i klubbens historia, skriver Storhamar på sin hemsida.