Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1978585

Sv: Angående Moderator Sven Savage på Luleås sida på Hockeysnack
Simon Karlsson: Hej Simon, jag är själv Luleåfan sedan tidigt 1970-tal långt innan Groko/luleåhockeytiden och håller allt annat än med dig betr våran eminenta moderator Sven Savage i Luleåboken.

Har under alla mina år här på SF aldrig sett ett enda inlägg av dig tidigare och misstänker att du är allt annat än ett Luleåfan.
En avsaknad av Luleåhockeyemblem till ditt nick styrker min tes.

Antar att moderatorBarbro i Skellefteåboken kommer ta bort detta inlägg i sann NordKoreaanda men det är vi vana vid.....

Svarskommentarer

Sv: Angående Moderator Sven Savage på Luleås sida på Hockeysnack
DansbandsWolf: jag tycker att det är en djävla soppa alltihop och ingen är egentligen bättre än de andra och då menar jag Yoda, Barbro och Sven!!! Dom för öppet krig mot varandra som många gånger går långt över anständighetens märke!! Apor och Lulekonstigheter som bara blir barnsligheter i mina ögon!! Jag kan ju välja att hålla till i min (många gånger) ensamhet på Frölundaforumet men tycker det är kul att läsa och diskutera på andra forum!!
Skärpning tycker jag!!

Mike.F

Sv: Angående Moderator Sven Savage på Luleås sida på Hockeysnack
DansbandsWolf: Tycker du inte att det jag skriver gällande Sven stämmer vad beträffar de uttjatade larviga inläggen om Skellefteå i Luleås Forum???

I övrigt, Varför skulle någon ta bort mitt inlägg??
Det är ju sanningen i ett nötskal!!!

F.ö uttrycker du dig i skrift typ EXAKT som Sven, vilket gör mig ytterst misstänksam på att du "VärmlandsWolf" och Sven är SAMMA PERSON !!!!!