Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1978584

Angående Moderator Sven Savage på Luleås sida på Hockeysnack
Själv är jag Luleåsupporter sen urminnes tider och kommer så att förbli tills jag trillar av pin.
Jag trodde aldrig att jag skulle uttala mig som följer men nu är "råttet mågat" som Per Ledin brukade säga...


Jag tycker att det är BEKLÄMMANDE att Moderatorn Sven Savage på vårat forum på Hockeysnack sitter och spyr ur sig samma uttjatade och löjliga inlägg rörande Skellefteå AIK dag in och dag ut 365 dagar per år......

Skriver någon annan däremot, typ ETT inlägg på Luleås forum som inte faller "fåntratten" Sven Savage i smaken blir man avstängd 6 månader eller längre.
Själv sitter han som moderator,oantastlig, och vräker ur sig det ena parodiska,uttjatade och hyperlöjliga inlägget efter det andra om "apan" som han älskar att kalla er för...

Det är betungande att behöva säga det här om en supporter som håller på samma lag som man själv gör. Men jag tycker milt uttryckt att det är GENANT att en supporter av Luleå hockey, tillika Moderator på ett Hockeyforum får bete sig och uttrycka sig på det sätt som Sven Savage gör på Luleås forum,i just detta fall beträffande Skellefteå AIK.

Att inte Sven själv begriper att han beter sig som en efterbliven imbecill när han återkommande uttalar sig som han gör kan jag för mitt liv inte begripa???.....
Han låter sedan LÄNGE tillbaka som en repig LP-skiva som hakat upp sig...

Personligen är jag otroligt imponerad över vad ni i Skellefteå lyckats åstadkomma i SHL, i synnerhet under de 8 säsongerna mellan åren 2011-2018.
Särskilt efter historien med att ni var frånvarande från Högsta serien i hela 16 år.

6 raka finaler, samt 7 finaler av 8 mellan åren 2011-2018 saknar faktiskt motstycke i svensk Elithockey.
Den enda smolken i bägaren får väl då vara att det "bara" blivit två guld av sju möjliga på dessa försök.

Vad har egentligen vi i Luleå åstadkommit under samma period?
Visst, vi har vunnit 2 CHL-titlar, men hur prestigefyllt är egentligen det?...
Jag skulle nog vilja påstå att en CHL-titel INTE smäller högre än att den kanske kan jämföras med en FÖRLUST!... i en SM-FINALserie.

För att vinna en CHL-titel krävs att man endast behöver vinna EN avgörande match.
För att vinna ett SM-guld måste man vinna 4 Matcher!!! av sju för att bli mästare.
Något som vi i Luleå historiskt sett tyvärr har haft oerhört svårt att åstadkomma.

Visste jag inte bättre så tror jag faktiskt att Sven Savage egentligen är OERHÖRT AVUNDSJUK på Skellefteås framgångar, annars skulle han nog inte hålla på och fjanta sig på det sätt han gör på sitt egna "skyddade" forum. Där kan han som självutnämnd diktator oinskränkt 'uppenbarligen' bete sig precis på det sätt han själv behagar...
Det han däremot överhuvudtaget inte tillåter, är då andra skribenter skriver SIN mening på Luleås Forum, OM den INTE faller Sven på på läppen!...
Gör man det är man blockad minst 6 månader efter ynka 1 eller möjligen 2 inlägg, även om inläggen inte handlar om Luleå Hockey !!!

Men skriver man bara något superlöjligt som anspelar på "apan" och lägger in uttjatade bilder på apor av olika slag, då är allt frid och fröjd.

Sven uttrycker sig ibland humoristiskt i de inlägg han skriver,men om man som Sven OAVBRUTET, dag ut och dag in skriver det ena uttjatade och löjliga inlägget efter det andra, om SkAIK med bilder på apor m.m, då anser jag att man har MER än bara EN Skruv lös i Hjärnkontoret!!

Jag hoppas verkligen att Sven läser detta inlägg och tar till sig av vad jag skriver.

Om han sen bannar mig på livstid i Luleås forum för vad jag nu har skrivit här på Skellefteås, så skulle det inte bekomma mig särskilt mycket.

Jag tycker däremot att Sven borde ta sig en REJÄL tankeställare vad gäller HUR Mycket,eller LITE!!!, de flera hundra uttjatade inläggen som han dagligen skriver om Skellefteå AIK, tillför i Luleås Forum???


Ps: Jag önskar Skellefteå all lycka under nästa säsong, även om jag tycker att det nog nu är Luleås tur att ånyo få vinna ett SM-guld.

Svarskommentarer

Sv: Angående Moderator Sven Savage på Luleås sida på Hockeysnack
Simon Karlsson: Just tjatandet om apan förstör! Håller med i mycket du skriver!

Sv: Angående Moderator Sven Savage på Luleås sida på Hockeysnack
Simon Karlsson:
Kunde inte ha sagt det bättre själv och naturligtvis får du som "Peter" en fristad inne hos oss. Nu är ni två riktiga Luleåsupportrar som kan diskutera i lugn och ro.
Det finns hopp för mänskligheten.

Sv: Angående Moderator Sven Savage på Luleås sida på Hockeysnack
Simon Karlsson: Hej Simon, jag är själv Luleåfan sedan tidigt 1970-tal långt innan Groko/luleåhockeytiden och håller allt annat än med dig betr våran eminenta moderator Sven Savage i Luleåboken.

Har under alla mina år här på SF aldrig sett ett enda inlägg av dig tidigare och misstänker att du är allt annat än ett Luleåfan.
En avsaknad av Luleåhockeyemblem till ditt nick styrker min tes.

Antar att moderatorBarbro i Skellefteåboken kommer ta bort detta inlägg i sann NordKoreaanda men det är vi vana vid.....