Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #788636

Sv: Thomas Larsson
Dajja: Jag hoppas först och främst att Larsson får speltid hos oss. Får han inte det så kan han gärna få spela i Sundsvall. I den åldern behöver man ju matcher och i Larssons fall håller han ju helt klart för seniorhockey.

I Skellefteå slåss han väl med Kristoffersson om den 12:e forwardsplatsen och helt utan skador är risken att han hamnar på bänken. Däremot är ju 13 forwards ganska tunt i elitserien så jag kan inte tänka mig att det kommer att handla om någon permanent utlåning hur som helst (om vi inte värvar någon). Nu mot Mora kan det tänkas att Fredrik Öberg är borta vilket öppnar upp lite för Larsson hos oss.

Förstår verkligen att han blev en favorit i Sundsvall. Skönt publikfriande och hänsynslös spelstil för att vara 88:a. Eller för att vara vilken ålder som helst egentligen.
Han har ju i år också slipat bort de onödiga utvisningarna som han åkte på i J-hockeyn. I fjol vann han alla utvisningsligor i J20 norra. Flest 2:or, flest 10:or och flest matchstraff... Dessutom var han avstängd ett tag för att ha bråkat med en domare efter match. Kort sagt är Larsson en stor profil som vi hoppas mycket på i framtiden.