Södertälje SK

2611 inlägg · 374 ämnen

Klasen förlänger

1137110 · » Till forumet


Sv: Klasen förlänger
distanserad:
Strumpan - SSK:s Winston Churchill. Man tar in honom när det är krig och så kickar man honom när det lugnat ner sig.

Nej, men allvarligt så känns det bra att han är tillbaka, har alltid gillat honom och han steg ytterligare i min aktning med det sätt han hanterat turbulensen på. Han ser verkligen ut att tycka det är kul att vara tillbaka och om hans "det här fixar vi"-attityd kan smitta av sig lite på spelartruppen så kan det nog ordna sig.

För min del får han gärna fortsätta nästa säsong. Dock ser jag helst att Nyman går tillbaka till en ren sportchefstjänst, dels för att det inte är någon lyckad lösning att dubblera som 2:e-tränare, dels tycker jag att Strumpan och Nyman är för lika i sin stil för att komplettera varandra på bästa sätt.

Thomas Sjögren kan vara ett alternativ, han är ju redan med i ledartrojkan och det kan vara bra att ha åtminstone någon talesman som inte ser ut att vilja ge reportern en fet smäll så fort han hamnar framför en intervju-kamera.
Kommentera

Sv: Klasen förlänger
Puh: Äh, ni klarar er. Strumpan is back.
Kommentera

Klasen förlänger
Det kommer ju inte så mycket roliga nyheter om SSK nuförtiden så man tar tacksamt emot det lilla som bjuds. Snajdaren från Huddinge fortsätter alltså i SSK ett år till - om man klarar av kvalet, vill säga.
Kommentera

1137110 · »