Södertälje SK

2611 inlägg · 374 ämnen

Umicevic & Hagelin

102210 · » Till forumet


Sv: Umicevic & Hagelin
Email: Jag du borde ta över coach jobbet....Jag håller me dejj.....Inga dåliga centrar!

//pappin
Kommentera

Sv: Umicevic & Hagelin
För nån månad sen tyckte jag Lind-Larsson-Gabbe såg rätt given ut, men efter att Gabbe uppenbarligen verkar trivas bra bredvid Zetterberg så spricker den första-kedjan. Dragan där istället vore kanon, iallafall värt att testas. Mina formationer till premiären (skadefritt förstås!):

Lind-Larsson-Umicevic
Rohlin(ovic)-Popovic

Törmänen-Gahn-R Carlsson
Bemström-Möllerstedt

Zetterberg-G Karlsson-Tiillikainen
Ahola-Björck

Gerhardsson-Norbäck-Bemström

Back, Svee, M Carlsson över

Kan bara konstatera - vilken centeruppsättning vi har!! Släng er i väggen FBK!
Kommentera

Sv: Umicevic & Hagelin
Tror också lite mer mer på Dragan än Bobbie Wayne. Men helt klart är det så att juniorerna måste få chansen iår. Just nu har vi en uppsjö av unga lovande spelare och några av dessa måste trion Hemlin/Säcken/Karlsson spela in. Däremot är jag inte för en ren juniorkedja. För att grabbarna ska ha en chans att utveklas så måste man lira med etablerat folk. Jag skulle vilja se Dragan med Peter och Juha i första linan, men där verkar lill-Bemis redan ha spelat till sig en plats, lite konstigt i mina ögon eftersom Bemis inte är en utpräglad målskytt(som Dragan, som dessutom är rightare).

För Svee och grabbarna är det upp till bevis iår. Svee måste börja sätta dit puckarna snart för vi kan inte vänta i all evighet. Matte tycker jag är lite mer allround än Svee. Bra åt båda hållen med ett mycket vasst skott och bra spelsinne. Detta gäller väl även Robban,Back,Ola,Gerhard.
Kommentera

Sv: Umicevic & Hagelin
Jag tror att Dragan kan bli en bra "tillsats" i årets SSK. Han har energin och spelskickligheten om man ska se från de matcher han redan spelat med A-laget. Men det är klart. Erfarenheten finns ju inte där än. Men erfarenhet får man ju bara om man får spela....
Kommentera

Sv: Umicevic & Hagelin
Robnaldo: Dragan känns närmare en plats en Bobbie.. har inte riktigt sett Bobbies stora talang ännu.. känns som om han har en del att bevisa på A-lags nivå.. Utlåning vore bra... En fjärde lina med dessa båda herrar innebär att M.Carlsson och Svee förpassas till bänken och förr eller senare försvinner isåfall.. det är inget jag tycker är lyckat med tanke på hur många år man satsat på dem. Dragan skulle åxo kunna spela i allsvenskan.. men det krävs att det är en bra klubb. En forward av deras talang bör spela i minst ett mittenlag i allsvenskan. Det är helt meningslöst att skicka dem till almtuna.
Kommentera

Sv: Umicevic & Hagelin
Knugen: bobbie och dragan kommer att försöka ta plats under hela försäsongen, enligt min mening så skulle det vara bra med två hungriga forwards i fjärdelinan, men det är ju inte jag som bestämmer... dragan kommer förmodlingen spela med a-j om han inte platsar, medans bobbie vägrar spela på juniornivå iår! utlåning?? vi får se..
Kommentera

Sv: Umicevic & Hagelin
Grusell: det är väl bara att det inte är bestämt vilka av juniorerna som kommer ta en plats i truppen... finns väl en del som talar för att det kanske är utlåning på gång..
Kommentera

Umicevic & Hagelin
Tittade just på SSK's trupp (officiella hemsidan) och Umicevic och Bobbie Hagelin är inte med där. Var inte meningen att det skulle ta klivet upp?

Kommer de istället lira kvar i J-20 eller blir de utlånade?
Kommentera

102210 · »