Södertälje SK

2611 inlägg · 374 ämnen

Inlägg #1162067

Sv: Tuff back klar för SSK
distanserad:
Jag förutsätter att en klass-center ska in i 1:a-kedjan, i så fall är det väl en rätt OK värvning. Hagos blev tydligen för dyr att behålla och så jättemycket bättre än Almtorp vet jag inte om han är. Spelarkostnaderna ska ned med ca 20% och någonstans måste de tas. Planen verkar vara att lägga kulorna på en 1:a-center, en sniper och en pp-back.

I och med att SSK fick ut så sorgligt lite av spelare som Benoit, Kudroc, Cibak, Morgan och Richter (de två sista får väl betecknas som totalfloppar) finns det en hel del att spara utan att tappa alltför mycket i spelstyrka. Det bör inte vara alltför svårt att hitta billigare spelare som levererar fullt i klass med dessa herrars insatser. I Kudrocs fall har man ju valt att ersätta honom med Fredrik Svensson, vilket också känns rätt OK. Polisrollen bör han i alla fall klara galant. ;)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tuff back klar för SSK
Puh: Tanken bör väl vara att hitta spelare som presterar MER än dessa herrar. För resultatet föregående säsong kan väl inte anses som något annat än ett totalt misslyckande?
Kommentera