Södertälje SK

2611 inlägg · 374 ämnen

Tuff back klar för SSK

1163354 · » Till forumet

placeholder="Ange sökord" value="">

Sv: Tuff back klar för SSK
Långben:
Det är nog tanken med den värvningen. Hoppas bara att han inte får för ont själv, han har ju haft en del skador genom åren.
Kommentera

Sv: Tuff back klar för SSK
Puh:fredrik svensson får man ont av...
Kommentera

Sv: Tuff back klar för SSK
distanserad:
Visst var det ett totalt misslyckande. Jag tror dock att ES som helhet blir svagare 09/10 så om man kan ställa ett lika bra lag på benen så kan det räcka ganska långt. Ett lag är ju också mer än bara summan av de enskilda spelarna. Det var väl där det brast förra säsongen och det är också där man kan hoppas att Poppe/Larsson har lite mer fingertoppskänsla än Strumpan/Nyman.
Kommentera

Sv: Tuff back klar för SSK
Puh: Tanken bör väl vara att hitta spelare som presterar MER än dessa herrar. För resultatet föregående säsong kan väl inte anses som något annat än ett totalt misslyckande?
Kommentera

Sv: Tuff back klar för SSK
distanserad:
Jag förutsätter att en klass-center ska in i 1:a-kedjan, i så fall är det väl en rätt OK värvning. Hagos blev tydligen för dyr att behålla och så jättemycket bättre än Almtorp vet jag inte om han är. Spelarkostnaderna ska ned med ca 20% och någonstans måste de tas. Planen verkar vara att lägga kulorna på en 1:a-center, en sniper och en pp-back.

I och med att SSK fick ut så sorgligt lite av spelare som Benoit, Kudroc, Cibak, Morgan och Richter (de två sista får väl betecknas som totalfloppar) finns det en hel del att spara utan att tappa alltför mycket i spelstyrka. Det bör inte vara alltför svårt att hitta billigare spelare som levererar fullt i klass med dessa herrars insatser. I Kudrocs fall har man ju valt att ersätta honom med Fredrik Svensson, vilket också känns rätt OK. Polisrollen bör han i alla fall klara galant. ;)
Kommentera

Sv: Tuff back klar för SSK
Puh: Och vad säger du om Almtorp?
Kommentera

Tuff back klar för SSK
Nästa nyförvärv blev den rutinerade backen Fredrik Svensson som skrivit på ett 1-årskontrakt. Minns honom från hans tid i Luleå som en stabil defensiv back med en tuff, närmast elak spelstil. En sån som man uppskattar att ha i sitt eget lag och hatar när han finns i motståndarlaget.
Kommentera

1163354 · »