Sportspel

569 inlägg · 61 ämnen

TRÖTT PÅ ATT SPELA HOCKEY MOT DATORN?

579093 · » Till forumet


Sv: TRÖTT PÅ ATT SPELA HOCKEY MOT DATORN?
Rayman: Ja Flames är upptaget men vad gör man inte för att vara med att lira. Jag spelade med Anaheim, Edmonton, Vancouver i mina 3 första säsonger innan jag äntligen fick chansen att spela med Detroit (mitt favoritlag). Där gjorde jag nästan 3 hela säsonger men denna säsongen är det Blue Jackets som gäller. Det är grymt kul att spela mot verkligt motstånd och engagemanget är mycket stort.

Ett tips: Anmäl dig, Florida har ett kanonlag i år och kan gå långt ;-). Rätt var det är kanske Flames är ledigt och då får man var på hugget. Tycker du skall testa vara med om du känner suget. När man väl har börjat är det svårt att sluta, även om jag nu inte tillhör de bästa i ligan så tycker jag det är skitskoj rent ut sagt.

Hoppas du anmäler dig. För mer info kan du kontakta [email protected] det är han som är ligapresident.
Kommentera

Sv: TRÖTT PÅ ATT SPELA HOCKEY MOT DATORN?
LAZZLO: Jävligt cool idé. Skulle gärna vara med, har dock inte skaffat spelet än, dessutom verkar Flames vara upptaget.. Lycka till!
Kommentera

TRÖTT PÅ ATT SPELA HOCKEY MOT DATORN?
Vi närmar oss ligastarten med stormsteg och det finns några få platser kvar. Vill du verkligen missa något utav det roligaste som finns? Har du aldrig testat vara med i någon liga innan så borde du testa. Grymt kul. Själv gör jag min 7:e säsong.

MHL är en onlineliga som använder NHL06 från EASPORTS. Vi följer hela NHL-säsongen både vad gäller spelschema, spelarövergångar och skador. Säsongen 2005/06 startar den 5 oktober.

Få lag kvar, anmäl dig nu

Ett fåtal lag finns kvar till årets upplaga av MHL. Anmäl dig till Sveriges bästa och mesta onlinehockeyliga idag för att garanterat få ett lag till säsong 2005/06.

I MHL tävlar 30 coacher mot varann online med hjälp av hockeyspelet NHL06 från EASPORTS. Vi spelar 82 omgångar och följer NHL vad gäller spelarövergångar, skador och avstängningar.

MHL är synonymt med realism och vi optimerar spelets inställningar och spelarnas egenskaper till att efterlikna NHL så mycket det bara går. I år kommer vi att använda oss av de nya regeländringar som gjorts i NHL.
Kommentera

579093 · »