Sportspel

567 inlägg · 60 ämnen

Inlägg #811183

Hockeyliga på Internet
Gillar du managerspel, hockeyspel, eller internetspel?
- LF Hockey är allt i ett!

Ligan håller på och förbereder sig för Säsong 5. Innan säsong 5 kan startas, ska vi värva Free Agents och även ha rookiedraft. Sen kommer Managerna få lägga upp ett schema för försäsongen.

LF Hockey är en hockeyliga med 32 lag (Alla NHL-lag plus Quebec och Hartford). Alla spelare finns i verkligheten, men behöver inte spela i NHL. (Detta betyder att du kan värva ihop ett helt lag med favoritspelare från exempelvis Sverige). Vi har en huvudliga, en farmarliga, en juniorliga. Detta betyder att alla lag har ett farmarlag och ett juniorlag.

Som manager sköter du spelarnas kontrakt, gör "trades" med andra managers, har koll på ekonomin, väljer spelare i rookiedraften, plockar upp spelare från ditt juniorlag, fixar lagets kedjor, och har helt enkelt hand om hela organisationen.

Ligan är baserad på simulatorn "STHS". STHS är en ny simulator, och tidigare har vi använt simulatorn FHLSim. FHLSim blev en braksuccé i Kanada och USA, men nu ser STHS ut att ta över marknaden.

Detta krävs för att man ska kunna vara med:
*Du har en mailadress (eller skaffar dig en)
*Ett litet program på din dator som du fixar dina kedjor med. Ingen installation krävs. (Du får länk till nerladdning)
*Internetuppkoppling dagligen. (Men jag kräver inte daglig aktivitet)

Närmare än såhär kommer du inte verkligheten! Passa på nu att gå med i Sveriges bästa hockeyliga! (Ange gärna "elitserien.nu" som referens när du blir medlem). Självklart får alla Managers hjälp med att komma igång!

Webadress: http://www.lfhockey.com/
Email: [email protected]
MSN: [email protected]
Kommentera