1150x200-hockeyicerinkfornhlteamsby_0.png

Support

4732 inlägg · 374 ämnen

Inlägg #1269453

Ny säsong på HockeySnack

Efter att ha legat på latsidan denna sommar så tänkte jag köra igång med lite uppdateringar av HockeySnack. Det kommer att bli färdigställande inför säsongen, buggfixar och ny funktionalitet.

Om ni har särskilda önskemål så skriv ner dessa i den här tråden. Om det är något genomförbart så kan det bli så att jag lägger till det på sajten.

/Utvecklingsavdelningen

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Ny säsong på HockeySnack
Marcus: SKrev i någon matchtipstråd om detta men tar lite här med då . Är det tänkt att matchtipset ska börja samtidigt som serierna drar i gång ? Och när delas priserna ut från de senaste matchtipset ? Matchtipset är de roligaste tycker jag på hockeysnack , vore jättekul om tävlingen kunde börja gälla från Omgång 1 i både elitserien och allsvenskan .
Kommentera

Sv: Ny säsong på HockeySnack
Nu har jag uppdaterat lagen på sajten. Det var på tiden. Välkommen till Elitserien AIK och välkommen till Allsvenskan Tingsryd.
Kommentera

Sv: Ny säsong på HockeySnack
Marcus: "Glödlampor" för nya inlägg även på sida 2 och framåt tack....
Kommentera

Sv: Ny säsong på HockeySnack

Marcus:

är det inte dags att ändra "senast påloggad"-tid för folks aktivitet, från den ganska meningslösa "när de senast loggade på" till den mycket mer användbara "när var människan senast online på siten"?

Kommentera