1150x200-hockeyicerinkfornhlteamsby_0.png

Support

4732 inlägg · 374 ämnen

Inlägg #1390412

Sv: Tummen Upp

T T: Personligen nöjer jag mig med och konstatera att funktionen med tumme upp/ner mest fungerat som en knapp för att visa sitt missnöje mot en enskild skribent mer än att bedöma själva inlägget. Naturligtvis med vissa undantag.

Jag bryr mig inte ett dugg om det skulle bli så att gamla tummen upp/ner visas med namn på vem som tryckt när Marcus ändrar detta längre fram, men jag tycker nog innerst inne att det är fel med tanke på budskapet när detta lanserades. Anonymiteten har funnits, det tycker jag ska bestå. Börja i så fall om när det nya börja gälla.

Men som Metal Guru varit inne på så är det inte särskilt svårt och lista ut vem/vilka som trycker upp/ner om man följer sidan skapligt frekvent. Jag har ju mina "ovänner" här och kan nog lova, rätt säkert, att många av mina tummen ner kommer från några få personer som helt enkelt inte gillar mig.

Bra att detta försvinner, ett i mitt tycke värdelöst sätt att tycka. Det skapar mest irritation och får personer på HockeySnack att gå bananas och i förlängningen skapa ett dåligt debattklimat. Och det är inte det som HS är till för. Gärna livliga debatter men utan några anonyma tummar som får debattörer att balla ur och tappa fattningen.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tummen Upp

ÖstrandsNisse:
"Och det är inte det som HS är till för. Gärna livliga debatter men utan några anonyma tummar som får debattörer att balla ur och tappa fattningen."

Nej, som idag är Thumbs Down egentligen bara ett sätt att fegt och i fördoldhet mobba en skribent.

Kommentera