Svenska Hockeyligan

7507 inlägg · 377 ämnen

Inlägg #1233317

Sv: Elitserien
Metal Guru: Därför att annars kan man ju lägga ned trepoängssystemet och det vill jag ha kvar...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Elitserien

Friman SR:
Jag tycker att det är lite synd att man inte premieras tillräckligt bra när man vinner en match under de ordinarie 60min som den pågår.Trots trepoängssystem.
Lyckas man inte vinna under full tid tycker jag att det är synd att man ändå - med egen kraft, eller med lottens hjälp (straffar i AS) - nästan kan få lika många poäng som vid en ren vinst.

Vidare,
Jag fattar inte hur jävla o-intuitiva tabellmakarna är nuförtiden. Det är omöjligt att få en bra bild över hur ett lag samlat ihop poäng under året med dagens apa-tabeller, och det inkluderar allt från hur man presenterar NHL till AS.
Då sudden infördes fick nån snubbe på text-tv en snilleblixt, och presenterade aktuell tabell med [3p, 2p, 1p, 0p] istället för vad som är gängse - och rätt ogenomtänkt - norm idag; [V, O, F, Vinst vid Sudden och Förlust i Sudden, och säkert tre fyra kolumner till utan allmänt intresse.].

Den försvann från texttv efter en säsong.
Mig veterligen är det enda stället som den lever kvar på Internet här på HS - och jag tycker att det är synd att en sådan central sak i seriespel ska vara så svår att gräva fram. Aktuella tabeller borde finnas på framsidan, särskilt då de är unika.

Kommentera