Svenska Hockeyligan

7507 inlägg · 377 ämnen

Inlägg #496685

Sv: Säsongens Flopp och topp!!!
Frella:
 
Förstår inte vad det är för konstigt med det här? Det hela drar igång när det visar sig att det är slutspelat för Bosse Ahl. Kvar som back-up till Liv återstår då endast en 18-årig Åkerlund.
 
Vad det inte en liknande situation i TIK förra säsongen? När Kapanens rygg krånglar, plockar man in Corey Hirsch med ca 20 omgångar kvar av ES. Varför satsade man inte på Fagerström eller Öhrling i kampen om försvarad semifinalplats från 02/03?
 
HV har också en stående målsättning på att nå minst semifinal. Nog så svårt med dagens prekära tabelläge, fan så mycket värre om det skulle hända Liv någonting.
 
Sedan kan man alltid funderar över varför något som Pravda skriver om i notisform får ofantlig mycket utrymme och helsidor i Expressen.
 
Expressen visar ju själva via Dags mail att han är mer än medveten om Toskalas situation. Agenten försäkrar dock att Toskala är klar för spel i slutet av januari, senast i början på februari så kontrakt upprättas. För dessa uppgifter har Toskala sparkat sin agent. Efter sedvanligt drev från media fick även Dag gå.
 
För helvete Liv! se till att hålla dig på fötterna resten av säsongen, en 18-årig junis är mer än jag klarar av. Nog för att han är en stor talang, men just den här delen av säsongen kan man bespara honom ytterligare någon eller några säsonger.
Kommentera