Svenska Hockeyligan

7507 inlägg · 377 ämnen

Inlägg #504138

Sv: Protest mot bortastå i Kinnarps Arena
Et tu Brute: Nja, formuleringen var inte den bästa, det kan jag villigterkänna. Dock är det ett nerköp mot hur det var tidigare. HV har visstskapat problemet, eftersom det är HV som har byggt "läktaren" ochplacerat folk där. I stället för att låta åtminstone en del av dentidigare bortastå finnas kvar. Det är försämringen från det utmärkta till det mycket dåliga som är knäckfrågan här. Intentionerna.

Jag väntar med omdömet om den ev. nya placeringen tills jag serlösningen, av förklarliga skäl. :) Snabbt? Tja, lika snabbt som detgick att försämra radikalt, antar jag.

I Stångebro har det aldrig funnits någon riktigt vettig bortastå förtillresta sällskap (så länge jag har varit med) och alltså har försämringeninte ägt rum på samma sätt. För övrigt är det fascinerande att du tarupp Stångebro åter igen. Situationen där förbättrar inte situationen iKA. Eller?

OskarB: Glöm inte jönköpingspublikens otrevliga vana att kasta saker påde personer som de inte uppskattar (spelare, domare, gästande publik).Det är ett stort fel, som blir ännu större i kombination medplaceringen.

Gällande CC håller jag med dig, jag föredrar längre avstånd (á laScaniarinken, eller varför inte gamla utformningen i KA) mellanklackarna.
Kommentera