Svenska Hockeyligan

7508 inlägg · 377 ämnen

Inlägg #511667

Det är sååå underbart...
med krönikor där man vet vad man pratar om.

Läste precis en krönika på Svenska Fans. Jo, jag vet Svenska Fans men ändå. Författaren är mer fotbollsfan en hockeyfan.

"Det var länge sedan jag satte min fot i Scandinavium nu. Förr betydde Frölunda glädje och lidande, nu är det en show. Med mer eller mindre slagsmål, det beror på vad publiken vill. Det är fullsatt jämt. Antagligen för att det är så skönt när man slipper bry sig. En förlust spelar ju ingen roll, i praktiken gäller det bara att inte vara bland de sämsta fyra lagen fördelat över 26 hemma- och 26 bortamatcher. Sedan väntar ett slutspel i upp till 21 matcher till."

Min fråga är: Vart är de sista två matcherna i ..."över 26 hemma- och 26 bortamatcher"?

Sedan är väl ändå slutklämmen att ta i:

"Folk går på hockey för att se en show.
Folk går på fotboll för att det är något äkta."

Suck. När man talar om show och det finns italienska ligalag som numera satt i system att spela på showen för att vinna fördelar genom frisparkar och straffar. I hockeyn däremot ser vi ju det missnöje som finns bland spelare när det filmas.

Nej ska det vara äkta ska det vara hockey. Sedan kan jag förstå folk som tycker att det är för mycket med 50 omgångar. Däremot hade jag varit en die hard hardcore fotbollsfan hade jag gärna sett fler omgångar än de som spelas idag.
Kommentera