Svenska Hockeyligan

7508 inlägg · 377 ämnen

Inlägg #511868

Sv: Det är sååå underbart...
BROS4EVER:
 
Fotbollens grej är mer eller mindre en mediahyp, mest utvecklad i Stockholm. Började väl egentligen med att DIF:s hockey gick "kräftgång" efter ett suveränt avslut på 80-talet och ett lika fint inledande på det nya decenniet.
 
Då hade det plötsligt gått ett antal säsonger utan att den trogna publiken på ståplats nyrekryterats till glasiga Globen.
 
Sedan kom ett Fotbolls-VM som knappast någon av oss kommer att glömma.
 
DIF fortsätter ännu svagare under den sista hälften av 90-talet. Fotbollen lyckas samtidigt samla alla tre stockholmlagen i den allsvenska fotbollen. Det hör ju inte direkt till vanligheterna.
 
Aldrig någonsin har sportjornalisterna i 08-län haft hårdare ******
 
Ibland bara undrar man? Hur jävla kul är det att rapporterara från fotbollens U-land jämfört med en av hockeyns 5 bästa ligor.
 
I fotbollen namn måste man ju bara erkänna att det känns fattigt att numera sakna lag när det är CL. Mindre muntert är när man även får kika efter deltagande i UEFA-cupen. Varför är Djnorst och Tiblisi med när inget svenskt lag platsar?
 
Rent supportermässigt är det ändå ingen som gör något fel. När stockholmslagen samlas i tifon som inga andra i Sverige kan nå upp till någonsin. Ja, då gör de naturligtvis rätt när, de är så många på ett evengemang, som uppskattas av de flesta här i världen.
 
Fotbollen kommer att dippa grymt i år nu när inte AIK med.
 
Det bästa är egentligen all den skit som hockeyn tagit under fotbollens uppgång. Hockeyn har ökat i ständigt publikt antal sedan säsongen 97/98. Nu är snittet mycket högre och kommer att slå rekord i år. Sedan är det ju även C+ som kommit in under de sista åren. Det måste ju dra byst med publik från arenorna.
 
Nää, nu får det vara nog. Fotbollen är nog ändå det som intresserar flest.  Vare sig supportrarna är fulla och timida, eller....huliganer.
 
 
 
 
Kommentera