Svenska Hockeyligan

7507 inlägg · 377 ämnen

Inlägg #896819

Sv: Lagen i botten är lätta att tippa
Db_04: "Hjärta för klubben", det känns verkligen som 1970-talet. Dagens ishockeyspelare är till 99% legosoldater. Det handlar mer om att spelarna i fråga han moral och etik jämtemot föreningen och supportrar.

Visst finns det undantag men de är väldigt få, det är väl lika bra at skriva det för annars kommer det väl en storm av exempel på spelare som minsann har hjärta för klubben.

Många gånger så handlar det precis lika mycket om familjen som vill bo på ett visst ställe och spelaren ifråga är ju inte dummare än att han passar på att samla pluspoäng genom att göra uttalanden i media om att detta är den enda klubben jag kan tänka mig att spela i. Men visst finns det undantag om än väldigt få. Hade de hjärta för sina respektive klubbar så sklle de inte kräva 80-100k + i månaden för att spela. Vem vill vara en hård ekonomisk belastning för klubben i sitt hjärta?

I Malmös fall så kan man undra vad Peter Andersson har för hållhake på Percy Nilsson egentligen. Allt han har visat upp resultatmässigt som sportchef är ju att han köper ihop dyra spelare som floppar. Är det någon som borde få sparken i hockeysverige så är det verkligen han.
Kommentera