Har liksom funderat ett tag vad man har som Hockey supporter, för folk runt sig i sin omgivning, varför tittar dom på en som om man vore psykologisk instabil då man försöker med inlevelse förklara likheten med att laga mat och Hockey, för det vet väl alla att likheten är slående, ta efter som jag älskar hemmagjord pyttipanna tex,
Man börjar med att ta fram själva Arenan stekpannan, sedan spelarmaterialet några kokta potatisar som forwards, och varför inte då King Edwards, skalar och tärnar dom i lagoma bitar, ju fler dom desto bättre, sedan går man lös på Backarna, korv är bra, men krydda gärna med lite Cassler stål, och tärna dom, och för att få riktig fart på det så bör man ha en stark och saftig Lök som målvakt,
Sedan vet alla som förstår sej på Hockey hur man lagar till det, först in med forwards och jobba med dom ett tag med klubban, och för att få forwards att jobba så går man in och stressar från sargen på arenan in mot mitten och 4-checkar grymt och vänder tillbaka, sedan är det dags för backarna att samarbeta med forwards på samma vis, och alla ska jobba ihop med målvakten, och är det inte bra nog så kan man slänga dit några supportrar på slutet i form av sirap,
Men ägg då säger någon, har någon varit på hockey utan domare,
Och mest nostalgisk blir man som Timrå supporter då det serveras Klappgröt med mjölk, den röd rosa mot den vita bakgrunden, kan få en att fälla en tår,
Men, snart är det jul, och man får äta Tomte gröt,
Man får tacka HH för ännu ett kanonbra inlägg. Och jag hoppas alla kommer i håg vår gamla tradition att lägga ut lite gröt till vår Röd/Vita tomte i Jul.
Då vänder det med säkerhet.
Sedan tror jag att vilken tränare det än blir så anpassar han säkert spelet till materialet.
...och grötfatet kan liknas vid elitserien. Gröten är de 50 grundomgångarna och smöret i mitten, är slutspelet. Därav kommer uttrycket "att någon kommit sig upp i smöret", men i år får vi nöja oss med att tugga i oss gröten.
Man börjar med att ta fram själva Arenan stekpannan, sedan spelarmaterialet några kokta potatisar som forwards, och varför inte då King Edwards, skalar och tärnar dom i lagoma bitar, ju fler dom desto bättre, sedan går man lös på Backarna, korv är bra, men krydda gärna med lite Cassler stål, och tärna dom, och för att få riktig fart på det så bör man ha en stark och saftig Lök som målvakt,
Sedan vet alla som förstår sej på Hockey hur man lagar till det, först in med forwards och jobba med dom ett tag med klubban, och för att få forwards att jobba så går man in och stressar från sargen på arenan in mot mitten och 4-checkar grymt och vänder tillbaka, sedan är det dags för backarna att samarbeta med forwards på samma vis, och alla ska jobba ihop med målvakten, och är det inte bra nog så kan man slänga dit några supportrar på slutet i form av sirap,
Men ägg då säger någon, har någon varit på hockey utan domare,
Och mest nostalgisk blir man som Timrå supporter då det serveras Klappgröt med mjölk, den röd rosa mot den vita bakgrunden, kan få en att fälla en tår,
Men, snart är det jul, och man får äta Tomte gröt,