1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Bara NHL proffs?

38532 · » Till forumet


Sv: Bara NHL proffs?
Intresant att notera, att folk fortfarande tror att vi stoppar in ett gäng NHL profs så är SM/VM/OS Guldet ihamn, utan en tanke på att dom ska passa in i spelsysstemet, För facktum är väll att en Nhl biff femma blir överkörd av ett Div 1 gäng, Om NHL Gänget får order om offensiv hockey, vilket dom inte klarar,,,,och då utgår man ifrån att Div 1 gänget är samspelta,,,,

Visst kommer det bli tufft, och visst kommer Sverige bita ifrån, Titta vilka lirare som är uttagen, killar som kan bråka vid sargkanten och samtidigt behålla pucken.....
Kommentera

Sv: Bara NHL proffs?
kk: Det har jag aldrig sagt heller; jag är glad att Z kom med vilket jag inte trodde. Huselius trodde jag var gjuten men ack så fel man hade.
Det vi snackar om är dom som anser sig vara gjutna i ett svenskt landslag, vilket inte är fallet.
Nyllet är Ok, men Modin nja, Höglund aldrig aktuell, han har ju inte ens fullt förtroende av Pat Quinn.
Dom här 3 har aldrig varit lyckade i Hardys landslag eller hur? Det kan ju vara en orsak vad vet jag.:)
Kommentera

Sv: Bara NHL proffs?
kk..
namn mässigt är det inte
det bästa laget..
Kommentera

Sv: Bara NHL proffs?
Lilla rådbjer, du måste väl tänka du med. Tycker du verkligen att Z är bättre än Modin, Höglund eller Nylander. Dom spelar inte i NHL för inte heller. Dom har rutin och kan spela den tuffa hockey som det kommer att bli.

Självklart är det roligt att Z är med men jag undrar verkligen om det är det bästa laget som Sverige kan ställa upp med.
Kommentera

Sv: Bara NHL proffs?
tycker att om man ska vara med i os eller vm så ska man vara så divig och inte ställa upp på något annat.....de tar bara sånt som är bra för publiciteten.........det är dom i elitserien som kämpar!!!!!
Kommentera

Sv: Bara NHL proffs?
swen: Ja precis. Finns det ingen ödmjukhet kvar? Kanske finns en anledning till att Hardy o Hedberg har valt ett LAG istället för ett halvt lag o resten individualister, inte för att det är fel med individualister, tvärtom.
Dom kanske ser till andan i truppen, att alla drar åt samma håll, dom känner ju alla o vet hur dom är egentligen, både på o utanför isen.
Jag litar på deras omdöme, Hardy har ju visat fingertoppskänsla förut!
Kommentera

Sv: Bara NHL proffs?
rådbjer: ...och Huselius är förbannad över att han inte blivit uttagen. Nej tack, när stjärnorna blivit så självsäkra, att de tar ut sig själva till truppen finns bara ett ord. Divor!
Kommentera

Bara NHL proffs?
Jag vet inte ifall ni har läst det men den som är mest sur idag är Andreas Johansson!
Han ska tom ringa Hedberg för att fråga varför han inte kom med, snackka om dagis.
Jag anser att bara för att man är NHL proffs betyder inte det att man ska vara given i ett svenskt landslag, men tydligen tycker en del det, att man bara ska konkurrera med övriga proffslirare.
Tänk så många proffs som har kommit hem för att förstärka ett svenskt landslag o är så värdelösa så att man gråter...
Nä, bara för att man spelar i ES betyder det inte att man är sopig utan kan tom vara bättre än många som testar lyckan over there.
Så det var modigt gjort att ta med 3 ES spelare enligt min mening o jag hoppas att det går bra!
Kommentera

38532 · »