1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582745 inlägg · 6215 ämnen

Besvikelse!

32600 · » Till forumet


Sv: Besvikelse!
dr.Dängroth: Självklart är inte 18 år någon förbestämd och magisk tid för en återkomst till ES, den kan bli kortare,men den kan även bli längre,vad jag menar är att det svårt att ta sej tillbaka speciellt när TIK har ett av ES lägsta budget att arbeta med.Önskar att TIK kan hålla sig kvar i ES,men som situationen är just nu så blir det förmodligen via kvalserien.
Kommentera

Sv: Besvikelse!
Ligger en del i det du skriver västrabo. Särskilt när nyset om slutspel trumpetades ut, ödmjukheten från förra säsongen var som bortblåst, nu var vi "etablerade" helt plötsligt. Men eftersom det ligger en hel del marknadsföring och tricks bakom såna uttalanden så kan man ta dem med en nypa salt. Vision 2000 genomfördes målmedvetet och väl godkänt. Nu ska vi inte blicka bakåt, nu är det framåt som gäller. Analyser får vänta till efter säsongen.
Styrelsen har visat handlingskraft tidigare och nu får vi se vad som kommer ur Molins mun och vad taktiken framåt blir.
Rola: Sundsvall-Timrå-Härnösand är norrlands största arbetsmarknad och befolkningstätaste del så visst kan det finnas resurser.. 18år är inget magiskt antal år som det tar att komma tillbaka ifall vi skulle ramla ur. Efter fusionen med sundsvall så har en dynamisk period blommat ut igen vad gäller hockeyn och den har vi inte sett slutet av ännu.
Kommentera

Sv: Besvikelse!
ubbec: OK, jag ger Molin tre matcher, att knapra in tre pinnar på närmaste lag. Efter matchen Mif-TIK ytterligare två poäng inhämtade. Det är nödvändigt. Är det möjligt, tror du?
Kommentera

Sv: Besvikelse!
swen

Nåt måste ju i alla fall till.
Kommentera

Sv: Besvikelse!
ubbec: Grabbarna borde kanske träna på knivkastning.
Kommentera

Sv: Besvikelse!
Ja Swen! Du gissar inte så dumt du :)
Kommentera

Sv: Besvikelse!
ubbec: Min gissning - en målspottare, som kan förvalta Zätas fina passningar?
Kommentera

Sv: Besvikelse!
Du skriver att styrelsen ska ha en känga. Visst har värvningarna varit katastrofal, men som jag ser det måste väl för f-n grabbarna lära sig att det är innanför den röda ramen som pucken skall sitta.
Det håller inte att göra ett mål i nästan var eviga match.

Ska det vara så otroligt svårt varenda match att göra mål. Tycker det syns ganska klart vad som fattas!!!!!!!!!
Kommentera

Sv: Besvikelse!
Västrabo: Helt klart måste styrelsen ta åt sig av att vi totalt misslyckats i denna första halva av grundserien. En allt för tunn trupp för en sådan målsättning som sattes upp i somras. Att vi värvat flera backar för tredjefemman, duger inte.

Jag noterade i en tidig intervju med Molin, att han ville se laget träna några gånger först innan han kommer med förslag till styrelsen, på vilka förstärkningar som behövs. Och därmed vill han inte heller skicka iväg någon till allsvenskan, närmast osedd. Inför Modomatchen hade han lärt sig namnen på forwards, nu kan han säkert namnen på backarna också.

Ifjol åkte Mif-Percy på semester och ställde kravet att laget skulle uppfylla rimliga förväntningar tills att han var tillbaka. Det funkade.
Söderström sade några intressanta saker i den där intervjun häromveckan. Förändring i båset har vi redan sett, nu väntar vi på spelarförstärkningarna.
Kommentera

Besvikelse!
Nu har man lugnat ner sig efter dagens skitförlust.Ibland funderar man på hur kan jag som enskild TIK fantast hjälpa till. Idag var allt rätt , en helt otrolig klack med ett otroligt stöd till spelarna ändå gick det åt skogen. Kritik ska man ge om den är befogad men ska jag ge kritik så är det längre upp i organisationen, Styrelsen ska absolut ha en riktig känga för deras agerande inför den så svåra uppgiften att klara sig kvar det andra året. Styrelsen trodde säkert att man var bättre än man var, skulle med andra ord vara enkelt att nå slutspel.Tror att organsationen i TIK måste bli mer Proffsig och ödmjuk, nu har man haft världens chans att etablera sig. Det räcker inte att springa omkring på hemmamatcherna med kostym och tro att jag vet bäst. Nu har jag stuckit hakan ordenligt, okey men kritisera mig om jag har fel! Försöker att få till en konstruktiv debatt, ; för TIKs bästa.
Kommentera

32600 · »