1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577911 inlägg · 6216 ämnen

Biffen R.I.P.

1278375 · » Till forumet


Sv: Biffen R.I.P.
Dubbeltallen.se har nu uppdaterat vår sida om Jan-Erik "Biffen" Nilsson. Visst blir det en tyst minut och sorgeband för honom ikväll? Eller har det gjorts redan? Tycker det vore på sin plats.
Kommentera

Sv: Biffen R.I.P.
Lagkapten: Tror säkert att han var helt seriös...
Kommentera

Sv: Biffen R.I.P.
DJ Hemp: att det finns sådana som dig det är patetiskt det
Kommentera

Sv: Biffen R.I.P.
DJ Hemp: Du tycker att det räcker med 3 textrader i matchprogrammet eller ?? Tänk efter snälla nån.. Vi är den blekaste klubben i Sverige när det handlar om spelarhyllningar.. Varför inte vända på den sanningen och göra något för den forna tidens hjältar.
Kommentera

Sv: Biffen R.I.P.
Inga tröjor i taket inte. Förjävla patetiskt det. Vi snackar människor här. De förtjänar inte mer. En liten hyllning kanske. Inte mer...
Kommentera

Sv: Biffen R.I.P.
T T: Varför inte hissa deras tröjor i taket ?? Så som vi gjort för Strimma.
Kommentera

Sv: Biffen R.I.P.
Lagkapten: här kommer hjältat från de tunga åren på 80 talet timrå killar som var stolt att spela för vårt älskade tik peter toresson tomas svensson hans nordlander tomas nänzen anders nänzen robert lindström danne åhman magnus billman anders pajen lindström thomas claesson micke berglund tommy sjödin tomas norrgård tomas svedin lars eje lindström micke johansson bulla bergren ove öström rolle westin reine norin pelle pettersson börje ottosson har säkert glömt några men dessa är legender i min bok mtr laita,slipare henry
Kommentera

Sv: Biffen R.I.P.
Lagkapten: man skäms över att inte biffen näms på timrås hemsida nej tydligen viktigare att göra reklam för säsongskort bedrövligt det är ordet kan väl inte bli annat med en bandy fjant som ordförande titta bara framåt aldrig bakåt bedrövligt det är ordet det är många som vill sola sig i glansen men som inte har hjärta som vi supporters som vet vad kultur står för
Kommentera

Sv: Biffen R.I.P.
Per HApps: man skäms o vara supporter när man ser hur hjältar blir behandlad aldrig ett reportage om klasiska matrialare tex laita larsson en legend slipar henry en annan thor björn lundgren på kansliet folk som drev föreningen utan att tjäna en krona enligt mig så är de de största hjältarna
Kommentera

Sv: Biffen R.I.P.

Ambroo:

Timrå IK verkar skämmas över sin historia och dom som har gjort klubben till den det är nu.

1. Lillstrimmas tröja är iofs en god tanke, men för fan byt ut tröjan i Jätten Jorm-storlek och gör något bättre.

2. Olle Åman fick inte ens ett omnämnande vid sin bortgång.

3. Nu när Biffen avlidit orkar man inte ens nämna det på sin hemsida.

3. Glasmontern i gamla entren bör man fixa till och förflytta till den riktiga entren, eller skrota den.

4. När man nu har en så häftig SPAPS-hjälm, tyvärr rostig och felplacerad, fixa till den och placera den framför huvudentren.

Saker som inte kostar pengar, men tankemöda....................

Hoppas att Supporterklubben skickar blommor till begravningen

Kommentera

Sv: Biffen R.I.P.
Ambroo: Det finns en hel del saker som klubben, med små medel, skulle kunna förbättra för att öka produkten Timrå IK's värde. Både för supportrar och sponsorer.

Men man är väl nöjd med att ha en hemsida på internet. Det är ju stort bara det! Då får det duga med några torftiga pressmeddelanden och matchrapporter...
Kommentera

Sv: Biffen R.I.P.
T T: Man kan väl tycka att nån med hög aktning inom klubben kunde bränna av ett par ord offentligt och att man kan ges en tyst minut innan match. Sen kan man ju även göra ett bättre "altare" än det som står undanskuffat i ståplatsentrén och i det lyfta fram även de bortgångna profilerna.

Edit: Jag anser att ett lakan i taket som lyfter fram en av hjältarna inte räcker.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Biffen R.I.P.
Ambroo och Lagkapten: Hur tycker ni att de ska hedras då?
Kommentera

Sv: Biffen R.I.P.
Lagkapten: Kan bara hålla med.
Kommentera

Sv: Biffen R.I.P.
T T: det var väl det minsta de kunde gjort men det kallar jag inte en hyllning som de förtjänar.de är spelare som hade hjärta o älskade sitt timrå hur många gör det idag av alla bortskämda spelare lander är undantaget.men som alltid när det gäller tik de misslyckas alltid när det gäller att komma ihåg historien.det var de här spelarna bland många andra som satte tik på hockey kartan!!
Kommentera

Sv: Biffen R.I.P.
Ambroo: Både HP och OÅ uppmärksammades i matchprogrammet.
Kommentera

Sv: Biffen R.I.P.
Ambroo: det är bedrövligt hur klubben behandlar gamla hjältar. trotjänare som är värd att hyllas verkar bara som timrå är de enda som inte bryr sig!
Kommentera

Sv: Biffen R.I.P.
The Fat Bastard: Det är tragiskt att se hur TIK själva behandlar sina gamla hjältar. Inte en stavelse om detta på hemsidan och det var det heller inte när Åhman gick i maskin. Hur det var med H. Pettersson är jag osäker på, men jag vill minnas att det var samma visa då också.

Nu fick inte jag chansen att uppleva Biffen, men man förstår ju ändå betydelsen och kultfaktorn när man läser lite här och där på nätet.
Kommentera

Biffen R.I.P.
Hela hallen drog efter andan "Biffen laddade vid blå" Innan skottet avlossades hade det gått ett sus igenom publiken (Det gick inte så snabbt på 70-talet) :-)

Biffen var en stöttepelare i Timrås försvar, en sann hjälte.

Hoppas ni ynglingar förstår vad våra gamla hjältar betydde för oss då unga, vi hade ju nästan samma lag år ut och år in.

Tack för alla fina minnen.

Timrå IK är dom bästa.
Kommentera

1278375 · »