1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581815 inlägg · 6215 ämnen

Corey Hirsch

380624 · » Till forumet


Sv: Corey Hirsch
nybbe: Lika bred lär han vara iaf...
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Bragd-Birger: Kan vi inte få HUSSEN att spela på isen istället ,han är nog lika bra som Nordmark .
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
mike66: God idé, lär ju knappast bli något mer i den här skitmatchen...
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Bragd-Birger: Ha en fortsatt trevlig SpS-kväll. Nu sätter jag mig framför den svartvita och kikar på lite handboll istället.

ZZZZZZzzzzzZZZZZZZZäta på er ZZZZzzZZZZZzzZZZZZzzz
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
mike66:
japp..Ledning tyckte att jag skulle få komma in igen..
det blir nog en del 3 i såpan om minst 2 av dom får bestämma...

precis..det är dessa jag menade...dom gröna är bara för fegisar
KYCKLING....
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
mike66: Apropå vakna till, nu gjorde visst Fjönermo mål för Lule.
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
gud: Men se på faen, har du vaknat till liv igen. Apropå de rosa, är det dom som det står WC på dårå eller?
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
mike66:
ta dom rosa i stället..då kommer du känna av landning
mycket bättre...Meeees...;0)
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Bragd-Birger: Alla är vi vi väl lite oseriösa på ett eller annat sätt lite emllanåt dårå. Nää nu ska jag ta mina "neongröna" och köra ett litet enklet tråkigt dödsmässetorsdagsstifo i all min ensamhet. Hoppa lite lätt från hörnsoffan och tjyvträna dårå.

På söndag äre riktig dödsmässa som gäller.
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Hoppla, HV gör tre raka på mindre än fem minuter och kvitterar. Förhoppningsvis ett tecken på att DIF är på väg att akuttappa formen inför nästa match.
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
mike66: Låter som en plan, förutsatt att polarna är så oseriösa som du säger.
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Bragd-Birger: Jag fixar ihop ett oseriöst gäng längst därnere som är så långt därnere att man knappt kan se dom. Vi hoppar på tre, allihopa samtidigt. Vi håller varann i hand och sjunger - We shall overcome! Givetvis så lurar dom oss att kasta oss ut precis som den där "lillebrorsan" från MoDo gjorde bara det att dom inte kommer att ta emot oss lååångt därnere. Förrseten så hade han en jävla tur att personerna nedanför var så pass seriösa och tog emot honom. Sån otur kommer inte vi att ha.

Kämpa Timrå.
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
mike66: Jävlar om ni andra bangar. Jag kommer känna mig rätt dum om jag singlar ner och hör hur ni fnissar bakom mig.
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Eva68: Kom över till oss istället borta på östra. Vi ska testa på ett rejält "suicidaltifo" på söndag.
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Knylan: Ibland är du bara för mycket!Du anser dig själv så felfri och perfekt...helt enkelt oumbärlig!Men med din attityd kommer du inte långt...snarare tvärtom.En fråga bara...vad vill du uppnå egentligen när du vänder dig om och skriker att folk ska hålla igen käften och därefter ifrågasätta om dom är sjuk i huvudet...för att DU anser att det skriks fel ramsor...Är det det som är spontanitet och känsla eller?Du är ingen kung!
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Knylan: Grattis...Återigen så lyckas du klaga på de stackars satar som
faktiskt försöker skapa liv i luckan på läktaren.
Folk drar igång fel ramsor, det är för många tjejer i klacken, alla utom du(?) är inte tillräckligt fanatiska och spontana osv osv...
Går det överhuvudtaget att göra dig till lags? Inte för att jag hade tänkt försöka...:-P
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
ernie eagle: Jag säger bara så här att jag ska skita i timrå nu, och koncentrera mig på djurgården. de är ju kassa ju
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Red-line: Jo jag vet att det var undertecknad. Men sen är det ju flera bakomliggande orsaker till varför det blivit som det blev. Om du läser mitt inlägg angående "Mosan" - så förstår du kanske varför?

Visst jag hade fel, jättefel...*dumstrut på*

Trodde även på Fredrik "Sudden" Sundin innan säsongen startade, men där har skador stört och det tillhör spelets regler men vissa drabbas oftare än andra och det är inget man kan göra någonting åt. Bara bita sig i läppen och gilla läget liksom.

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
ernie eagle:
Använda sunt bondförnuft och inse att nu får det banne mej vara slutvärvat från vår en gång i tiden bittraste konkurrent IF Björklöven... visst var det så du sa. Tänk att jag kom ihåg en viss person som på försäsongen "skröt" om att det var tack vare han vi har Jesper i laget. Vem var det earnie? ;-)
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Moverare: Jag tror nog att jag har sett Jörgen "Goofy" Eriksson i en aningen fler matcher under min 11år i Timrå Isstadion än dig. Förvisso gjorde han kanske sina bästa matcher mot Sundsvall. Och visst gjorde han väl några bra insatser i Timråtröjan oxå. Men dem kan man räkna på ena handens fingrar. Han var urusel som back. Det står jag fast vid. Han checkade huvudlöst och gjorde hårresande misstag som man knappt ser på pojklagsnivå.

Däremot hade han ett jävla driv i skridskoåkningen och jag förespråkade faktiskt under hans tid i Timrå att han borde prövas som ytterforward eftersom hade var bättre offensivt lagd än defensivt.

Men fick jag som jag ville? Nejdå.

Men vill ni ha Jörgen så varsågod. Han flyttar väl hem en dag? Han är väl tillbaks i pastans, vinets och fotbollens förlovade land igen efter en utflykt till Tyskland i HC Fassa.

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Jyrki: Definitivt! Kan vi inte ha full volum i 3 x 20 minuter (...och det kan vi inte...) så får vi ta till knep som stripes, flaggor etc... Förvisso hade det varit häftigt med en "hardcore-klack" (oavbruten sång och halsdukshav som enda attribut) men det lär vi aldrig få så länge man inte spärrar av ståplats och bara säljer biljetter till medlemmar i SK samt hotar de som inte sjunger med stryk... :D
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
ernie eagle: En back som är väldigt intressant är Johan Åkerman som spelar i SAIK. Förvisso under kontrakt. Men med tanke på att SAIK "sladdar" i SA och riskerar att missa direktavancemang till KS så kanske "Nubben" som har en räv bakom varje öra kan blidka Peo Larsson om att få låna Åkerman resten av säsongen om situationen är lika prekär för SAIK den 31/1. Jag vet inte om det är möjligt? Men nog skulle väl Åkerman vilja uppleva ett SM-slutspel och har Skellefteå det tungt kan det ju inte vara fel att få lånas ut ett tag och få ett miljöombyte efter 7år i Västerbotten. Att fråga kostar ingenting!


ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
ernie eagle: Nu är du dum! Jättedum!
Jörgen Eriksson var i alla fall i de matcher jag såg honom en bra back, emellanåt riktigt bra till och med. Hade gärna sett att han gått till Sundsvall.
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Redax 2: Gott folk, ser ni något samband? Jörgen Eriksson v.s. Jesper Jäger?

Jo båda är backar. Båda har representerat IF Björklöven och Timrå IK. Jörgen kom från "Löven" -94. Båda var tongivande i "Löven" men i Timrå var och är de helt apatiska. Inget stämmer för dessa herrar. Båda är och var utsedda till syndabockar.

Det är ju uppenbart att vi måste använda sunt bondförnuft och inse att nu får det banne mej vara slutvärvat från vår en gång i tiden bittraste konkurrent IF Björklöven.

Nubben: Lyft blicken mot din gamle arbetsgivare Skellefteå AIK istället. Vi måste få till ett trendbrott - omgående!
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Redax 2: Nä det blir den säkerligen inte, blir den bättre då ?
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Knylan: Jösses, hoppas dom grabbarna inte kommer i otakt...
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Jyrki: Tråkmåns!!! Klacken blir inte sämre av lite TIFO...
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Knylan: Klacken hade väl ganska hyfsad status och klass innan du klev in och börja snacka flaggor och stripes. Man börja fundera på om de är Milan - Roma, eller Timrå - Brynäs man ska gå å se.
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Jyrki, Redax 2: Haha, skulle vara nått det. Sätt in pengar på vårat PG-konto: 4013885-1. =)

Och du Jyrki, jag känner medlidande med er där hemma som vill koncentrera er på hockeyn. Antar att du inte ens står i klacken. Skulle ingen ha intresse av att driva läktarkulturen framåt i Timrå så skulle ju inte ett skit hända. Men det kanske är bäst så. Vi har en klack utan spontanitet, känsla, fanatism och inte minst mentalitet. Men så ska det nog vara. God jul.

Redax 2: Turkarna om några använder sig av trummor. Kolla på länken. Det är förresten bara Romas klack av dom jag känner till i Italien som inte använder trumma... =)
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
flubber: det var jäger och hansson som spelade skit dåligt det kanske hade gått betydligt bättre och vi hade några andra på back position!
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Jyrki: Nä, Knylan skall vi skicka till något turkiskt derby... :D
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Tycker nästan att man skulle samla in nån krona så Knylan och de tjatiga få åka till Italien och stå i deras mästerliga klackar utan trummor och med JÄTTE lika tifon. Så vi här hemma kan koncentrera oss på hockeyn, ibland får man känslan av att vissa är mer intresserad av tifon än hockey.
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Knylan: Nä, vi tar taxi ! Det är ju bara nästgårds !
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
rokla: Skarin skulle tydligen inte med så risken är att vi skiter i trumman då. Vi står ändå på en sån liten sektion att trumman kanske egentligen inte behövs. Det är bara det att folk är så förbannat beroende av trumman. Om inte vi startar en ramsa från mitten där trumman är så klarar inte folk av att låta kreativiteten flöda längre än att starta "klappklappklappklapp Timrå". Vet inte om det beror på bara okunnighet, men visst borde man väl kunna känna att det är förbannat tråkigt att köra just den ramsan 8 gånger per period? Förstår inte varför man inte själv inser det, oftast är det samma personer som startar också.

Ruskigt kul att resandet har kommit igång på riktigt allvar nu, två bussar till Övik kunde man inte drömma om för 3 månader sen typ. Gävleresan i höstas när Willysson och hans hantlangare var med verkar ha varit nån sorts vändpunkt. Hade det varit större bortasektion i Kempehallen så vette fan om man inte hade kunnat kräma in en tredje buss t.o.m.

Blir det nån buss från Reseklubben? *fnizz*
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
heart: Klart det blir tufft, men sköter bara klacken sitt jobb så tror TIK att dom spelar hemma och ger max där ute på isen. Det brukar bli väldigt tyst i Fonushallen när motståndarna går mål...Blir det nån trumma med i morgon ??
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Bragd-Birger: Jag tycker definitivt Fagge håller måttet, och Öhrling också. Jag hade hellre sett att vi förlorade med Fagge i målet och inte hade jag varit en av de som gnölat iaf.

Hansson får ju spela, och när han gör det med Rajamäki så är han riktigt bra. Det är helt suveränt att han får spela tycker jag. Vi måste ju satsa på juniorerna. Om vi på samma sätt låter Fagge spela så tror jag han kommer visa att han håller måttet. Ok, han är inte lika bra som Kappanen men vem fan är det?

Jag tror inte Fagge håller sämre klass än en omatchad hirsch. "Han måste bara få några matcher i kroppen så kommer han igång", säger många om Hirsch. Detsamma gäller Fagge! Men vad händer? Jo, när Kapanen första gången tog en paus, så lånar vi in ett annat lags målvakt. Hur känns det för Fagge som i början av sässongen var andremålis? Och nu när vi står med backbrist, så tar vi in en kanadick som inte spelat en match på 8-9 månader. Hur känns det för Fagge som i början av säsongen var andremålis? För att han ska vara bra så måste han ha självförtroende, och för att få sjä'lvförtroende så måste laget visa att det tror på honom. Såna här handlingar är inget som stärker förtroendet hos en juniormålvakt.
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
rokla: Men jag tror att Modo ä minst lika svårslagan o revanschsugna som Lulä va igår.. Så de blir tufft på torsdag..

HEJA TIMRÅ!!
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
KAn vi inte lägga Luleåmatchen bakom oss nu, och börja fokusera och ladda inför drabbningen i morgon ?? Humöret och spelarna måste va på topp i morn för att vi ska kunna bärga 3 nya poäng.. Så på med tröjorna och fram med flaggorna, för nu ska det hejas så det står härliga till ..

TIK4Ever
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Målvaktsproblematiken är en no-win-situation för de ansvariga.
Antag att dom inte hade värvat Hirsch utan nöjt sig med junisarna som back-up. Hur hade det låtit OM Kapanen skadats och Fagge/Öhrling silat?
Låt mig gissa: 'Fy faaaan Nubben, agera NU! Hur kan man vara så klantig att man har två oerfarna målvaktsreserver som inte håller måttet!'...'Alla som har ögon att se med fattar att dom inte håller i elitserien' osv. Gissar jag.

Bosse Ahls inhopp då. Tja, med facit i hand blev det inte direkt succé. Men, återigen: vad hade hänt om junisarna stått? Varför bedömde Kenta att det icke var en bra idé?
Jag antar att det berodde på 1) Laget var extremt decimerat pga skador/avstängningar och förväntades spela uselt. Detta ville man ej utsätta en oerfaren yngling för. Alternativt 2) man bedömde icke reserverna hålla måttet.

Målvakterna är den absolut svåraste posten att fylla i ett lag. Corey Hirsch är definitivt inget dåligt namn som back-up om man betänker att det dessutom var en 'desperatvärvning' långt in på säsongen.
Jag tycker att det var ett bra beslut. Nu har han stått en match och vi hoppas väl alla, precis som innan, att han inte ska behöva stå någon mer. Men om Kapanen blir skadad har vi att välja på honom eller Fagge/Öhrling. Någon kritiker med insikt om deras kunnande får gärna berätta varför de sistnämnda är att föredra.
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Eftersom Kenta tydligen inte vill/vågar lufta våra juniormålvakter och det faktum att Kapanen tydligen lider av någon form av åkomma känns det rätt naturligt att Timrå plockade hit en målvakt. Att det blev Hirsch och ingen annan kan man spekulera i.
Men är det så att Kenta av någon anledning inte låter junisarna få chansen att stå så tycker jag att vilken annan lösning än att låna in en målvakt som egentligen spelar för ett annat lag är bättre.
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
UbbeC: Vi får hoppas det. Och det tror jag också. Men han hade kanske haft lite mer att säga till om om det sparat pengarna som Hirsch kostar...
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
pettsson:

Håller med om att backsidan måste förstärkas. Men vad jag har hört ska det vara j-ulskt svårt att få tag i backar av klass. Kan inte tänka mig annat än att Nubben jobbar på det för fullt!!
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Jag kan bara inte fatta en värvning som Hirsch. Hur har de tänkt egentligen? Hur många var vi inte som höjde på ögonbrynen när Ahl hoppade in i kassen ett par matcher i höstas. Varför fick inte Fagge stå? Och nu tar de in ett avdankat frimärke? Vad gör inte det med våra juniorers självförtroende?

Det här har säkert ältats av hur många som helst här inne vid det här laget. Jag har varit borta från Sps och måste bara skriva av mig lite.

Speciellt när vi står med backbrist, så förstår jag inte varför målvaktssidan var så tvunget att utöka på.
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
heart: Att läsa på svenskafans: "I Timrå hade Yared Hagos pucken mycket. För mycket för lagets bästa, då han inte inser att man kan passa eller skjuta pucken som omväxling mellan varven. Bäst i ett blekt Timrå klarade sig Per Hallin, Kalle Koskinen och alltid stabile Valeri Krykov. Corey Hirsch har antagligen gjort sin sista elitseriematch, då han egentligen inte gjorde något för att direkt hjälpa sitt lag ikväll."
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Dream Team: Konstigt att inte Jäger hann me då...
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Dream Team: Skall givetvis stå att det är hämtat från Dagbladet.. gomorron!
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Saxat ur ST idag:

"I går var Corey Hirsch tillbaka i verkligenheten - efter bara tre minuter.
För då kom Magnus Nilsson fri, sedan han åkt ifrån Jesper Jäger.
Nilsson gjorde inget misstag när han lurade ner Hirsch på isen och satte pucken högt i nättaket.
Fem minuter senare gjorde Per Ledin 2-0, återigen på ett friläge - när Timrå var en man mer på isen.
- Av deras tre första skott var två frilägen. Inget drömläge för mig direkt när jag inte har spelat på så länge, förklarade Hirsch..."

(Se länk..)
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
zigge: Inte en chans !! men Brynäs verkar gå kräftgång nu!!
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
Teamrå:
Näe..det är rätt! Men visst är det märkligt om man såg hemmamatchen mot Luleå - Det var en utskåpning av galaktiska mått. Även om det blev målmässigt jämnt. Kanske så¨att vi är inne i en "Hemma bäst" - period.

Nä nu plockar vi MoDo på torsdag och tar häng på LHC!!!
Kommentera

Sv: Corey Hirsch
rokla: Ny svit me 6 matcher utan vinst inledd?
Kommentera

380624 · »