1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581828 inlägg · 6215 ämnen

Det vänder snart

590306 · » Till forumet


Sv: Det vänder snart
RöDaBaSkErN: Sant. Men av tre hemmamatcher har vi bara vunnit en. Hemma bör man ta poäng mot alla lag.
Kommentera

Sv: Det vänder snart
rupert:

Bra syn på saker och ting..
För att alla ska uppmärksamma detta faktum så kommer jag här med blänglampan och trycker in lyset i ögonen på alla som neggar redan!
...och i lyset står det skrivet: "Timrå har mött LHC, HV71 o Färjestad. Alla väntade topplag, som gämförelse har Brynäs mött SSKx2, DIF, Leksand och MoDo. Skillnad det..."

*ändalykt*
Kommentera

Sv: Det vänder snart
m karlsson:

Det är inte jag, jag tror det går åt he**ete denna säsong finns inga tecken på att det vänder, titta på giffarna. Jag ser många likheter med hur matcherna sett ut på IP. Det känns som att denna säsong redan är förstörd, det är bara att inse att "Nubben" inte lyckades denna säsong. Inte nog med att nyförvärven sett blek ut(dock inte alla) även de gamla TIK lirarna har förfallit, se bara på Styf han var en katastrof igår, Sanny landslags spelare? Defenitivt inte igår, näee det ser inte ljust ut och jag tror inte det blir något slutspel denna säsong.

Sedan undrar jag om man kan vaccinera sig mot Virus Lindberg, VILKEN SOPA. Vilket straff att han alltid skall kommentera Timrås hemmamatcher, karl hatar Timrå det lyser rakt igenom honom. Näee, han kan hålla sig i Umeå och "sitt" Björklöven.
Kommentera

Sv: Det vänder snart
rupert: Sen är det ju så att vi mött tre förväntade topp 4:a lag på seriens 5 inledande matcher...(LHC, HV71 o Färjestad).
Brynäs (som är obesegrade) har mött SSK gånger 2, DIF, Leksand och MoDo. Skillnad det...
Kommentera

Sv: Det vänder snart
m karlsson: I dagsläget har vi ett lag för platserna 7-10. Bättre än så är det nog inte. Trots skral inledning är jag övertygad om att vi kommer att ha minst två lag efter oss, dvs nå´n risk för kvalserien ska inte föreligga!
Kommentera

Det vänder snart
Jag är övertygad om att det snart vänder,men det som gör mig lite orolig är att det inte finns någon som sticker ut lite från dom andra på ett possetivt sätt,där i mot finns en hel del som jag tycker inte kommit upp i den klassen som man skulle kunna tro.
Tänker på Aalto,Styf,Wennerberg,Warg,han var dock hyfsad i går,Mange N,Hallin,Kalle K.Peter S,Robban. Ja det var ju en del gubbar . Några som klarat sig bra tycker jag är Asplund och Kalle J och kanske Crippe och även Danskarna. Men den största besvikelsen är ändå Laakkonen, målskytt ?????? . Ja jag vet han har varit skadad men men ....
Nej snart vänder det som sagt (men troligtvis inte mot Frölunda).Men jag tror och fler med mig om att det måste in några (om det finns , men Nubben måste slå med trollspöt) några riktiga killers.Det går inte att kämpa i 50 omg och tro att det skall bli slutspel i bästa fall.
Kommentera

590306 · »