1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581119 inlägg · 6216 ämnen

Fiasko redan?

581908 · » Till forumet


Sv: Fiasko redan?
RocknRolf2: Det är aldrig för sent att ge upp! Jag skulle bli gravt orolig om du inte var förbannad och missnöjd inför, under och efter en säsong.
Kommentera

Sv: Fiasko redan?
willysson: Alltså du får se mitt gnällinlägg som ett förhandstips, därför tar jag upp det innan säsongen. Sen att det är ett surt-negotips, ja, murphys lag är väl en del av min personlighet.
Men att de har gjort en dålig försäsong med tanke på resurser mm, det står jag ändå för.
Kommentera

Sv: Fiasko redan?
RocknRolf2:
Varför får alla gnällspikar från Timrå sexuell stimuli av att dömma ut laget på förhand? Samma visa varje år.
Skärp er för fan och ge dom 15 matcher, sedan kan ni öppa käften.
Kommentera

Sv: Fiasko redan?
nRoger: Jag hoppas inget annat än att jag har fel. I Giffarnas fall hade jag tyvärr inte det, hoppas för allt i världen att jag har det nu.
Warg och Wennerberg har jag sett många ggr. De har aldrig imponerat särskilt på mig men visst kanske de kan lyckas med en nytänding nu?
Kommentera

Sv: Fiasko redan?
RocknRolf2: Jag har fullt förtroende för Nubben. Han har inte gett mig någon anledning till att inte ha det. Värvar han inte dom spelarna som andra klubbar signar så litar jag på hans beslut.
Kommentera

Sv: Fiasko redan?
RocknRolf2:

Warg kommer ni nog ha användning för, passar bättre i TIK!!
Kommentera

Sv: Fiasko redan?
RocknRolf2:

Vilken positiv syn som uppvisas. Sorgligt, minst sagt. Nyförvärven är sågade före första matchen. Wennerberg kommer att överträffa Dina negativa aningar på ett sätt Du aldrig kunnat drömma om. Warg kommer att göra debut i Tre Kronor. Dom grabbarna har stake ! Laget har en bra mix av olika typer spelare och kommer säkert att "jävlas med experterna". Du glömmer också bort att Timrå hat troligen ES bästa ledare och enligt alla uppgifter en laganda som går utanpå det mesta.
Sluta deppa, åk till matchen och dominera på läktar`n.
Kommentera

Sv: Fiasko redan?
Det är ingen idé att ta och sätta det negativa i fokus just nu. det är premiär i Elitserien (äntligen i mina ögon) hur det går de får vi väl se, jag är i alf hoppfull som vanligt. vi har ju inte ens börjat så varför skulle det inte gå vägen i år.
Publiken kommer till Timrå och Eon arena även i år och många blir vi. Hockeyn i Timrå brinner och med det skall vi hjälpa vårat lag till ännu en stark säsong.
Nubben har nog inte sagt sitt riktigt än..hoppet finns för fler förstärkningar om så behövs.

Timrå Ik ikväll smäller det!
Kommentera

Sv: Fiasko redan?
RocknRolf2: Det kanske blir som Skrikegård säger: det här är året då TIK går in för landning....
Kommentera

Fiasko redan?
Orkar du inte läsa gnäll? läs inte följande...

Idag drar det hela igång och jag är redan rätt besviken. Det här har varit den sämsta försäsongen på väldigt länge. Nu menar jag inte resultatmässigt, där var det väl som vanligt, utan rent värvningsmässigt.
Det är främst forwardssidan det handlar om. Vad har vi värvat?

Mattias Wennerberg
Fredrik Warg
Janne Laakkonen
Frans Nielsen
Peter Regin

Två danska talanger, två nonames från Modo och en okänd finne. Jaha?! Ska det duga åt ett topplag i elitserien? Jag är minst sagt skeptisk. Hur många tror ärligt talat att vi verkligen behåller den statusen i år? Och varför nöja sig med mindre, klubben ska väl gå framåt sportsligt också? (i förhållande till de andra klubbarna). Med det här upplägget blir det ett rätt märkligt mellanår. Visst, många här dyrkar Nubben som gud och tycker dagens uppställning är kanon. Men är den verkligen det?
Jag kan förstå policyn att inte värva de dyraste namnen osv, men innebär det att vi inte ska värva något större namn överhuvudtaget?
Av dem viktigaste förluster vi har som Nubben räknade behålla är det Nordgren och Hedström. Hedström låter konstigt, men naivt nog så räknade faktiskt Nubben och co med att han skulle stanna. Istället borde det varit värvningspanik från första början så kanske vi hade haft en vettig ersättare vid det här laget. Minns när jag gnällde över det (när Warg och Wennerberg kom), men just det, Nubben kunde ju inte förstå fansen "namnhets" vilket är jävligt skumt då han själv började hetsa när Nordgren stack.
Det är spelarbrist på marknaden osv säger vissa, Ja visst, men flera av Timrås konkurrenter har fått till tyngre värvningar än Timrå.

Timrås progressiva satsning får fan gå till en gräns, särskilt när det faktiskt finns pengar. Snålheten bedrar visheten... Risken är stor att den här blygsamma satsningen dels kommer ger mindre publiksiffror och dels kommer innebära chansartade panikvärvningar.
Kommentera

581908 · »