1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582207 inlägg · 6215 ämnen

Hamrins krönika

591599 · » Till forumet


Sv: Hamrins krönika
Herminator: Det ante mig att jag bjöd in till pajkastning i och med min notering gällande gramatiken i Jimmys krönika. Nåja, jag får skylla mig själv...*L*..Lät väl antagligen som nå´n annan j-a besserwisser..
Själv skriver jag säkerligen långtifrån perfekt och det var ju olyckligt att fokus hamnade på det (lilla) negativa i det jag skrev och inte på andemeningen, dvs att jag tycker Jimmys krönikor är synnerligen läsvärda!
Kommentera

Sv: Hamrins krönika
LingaN: Krönikan var dessutom väldigt bra! Jimmys krönikor är oftast roliga att läsa. Min favoritkrönika av Jimmy måste vara "I can jive", förmodligen även bland roligaste och bästa supporter-resan SK ordnat!
Kommentera

Sv: Hamrins krönika
rupert: Jadu, vi må ha Sveriges bästa supporterklubb!
Kommentera

Sv: Hamrins krönika
Kapten Blod: Själv språkfascist njöt jag i fulla drag av Jimmys krönika!

Good work, Hamrin!
Kommentera

Sv: Hamrins krönika
Som överjävlig språkfetischist vill jag tillägga följande. Jag har inte några som helst problem att förstå Jimmys krönikor. Det är till och med så att jag vill påstå att Jimmys svenska i stora delar är långt bättre än den genomsnittlige sportjournalistens.

Ruperts kommentar kring det grammatiska är för övrigt helt onödig. Den enda bevekelsegrund jag kan hitta är att nämnde Rupert har för avsikt att sadla ett par något högre hästar än vad han anser att den breda allmänheten i normalfallet rider omkring på.

Bra jobbat Jimmy!
Kommentera

Sv: Hamrins krönika
Alltid härligt med Jimmys krönikor, vad det än gäller är det alltid njutbart att läsa. Varje fredag finns det ju något att se fram emot =)
Kommentera

Sv: Hamrins krönika
rupert: Jimmys svenska är inte alltid 100 procentigt korrekt. Men han är en gudabenådad jäkel på att få till bra och intressanta krönikor som dessutom innehåller en hel del humor lite titt som tätt. Och det är huvudsaken, som sagt.

Mycket, mycket bra!

We love u, Jimpan ;)
Kommentera

Sv: Hamrins krönika
rupert: Det skulle ha varit minst en punkt till i din sista mening.
Kommentera

Sv: Hamrins krönika
Knylan: Ja...jag har ju missat den. Fast jag har inga större problem att först det han skriver. Det var inte det jag menade, däremot så är inte alla meningsbyggnader korrekta. Men skitsamma, det jag vill säga är att det är med stort nöje jag läser det han skriver för han är en fena på att fånga stämningen!
Kommentera

Sv: Hamrins krönika
rupert: För alla som sett Fyra Nyanser Av Brunt så blir alla småskumma meningar lättare att förstå.
Kommentera

Hamrins krönika
Jag säger bara det: "Det finns en tystnad i den där arenan som inte finns i E.ON arena" Underbart citat!
Skön bortamatchkrönika överhuvudtaget. Även om gramatiken ibland lämnar en del övrigt att önska så fångas känslan klockrent!
Keep up the good work Jimmy!
Kommentera

591599 · »