1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581670 inlägg · 6215 ämnen

Hur lycklig som helst

180757 · » Till forumet


Sv: Hur lycklig som helst
Bo Bly:
Ett helgon var kanske att ta i, men helt klart förtjänar att han få fortsätta som sportchef efter en sån här succésäsong (som förvisso bara spelad till hälften ännu). Man brukar ju säga att det är lättare att ta ett guld än att försvara det. Guld är ju var Timrå skördat hittills, grymt mer imponerande är om de kan göra samma sak nästa säsong. Då är jag inte helt ovillig att helgonförklara Nubben som sportchef.

Appropå sportchefsjobbet så hoppas jag att det inte blir så stor omsättning till nästa år. Gamligen Krykov är ett sånt där riktigt guldägg som man inte finner särskilt ofta. Än håller han ju bevisligen, trots sin ålder, så är kontraktera han för ett år till är ju inget att tveka på. Skönt också att klasspelare som Kapanen och Koivunen redan har kontrakt.

Hoppas även på att vi får se förlängda kontrakt på Rajamäki, Lindman, Lind och Nordgren innan säsongen är till ända.

Efter Peo Larssons succésäsonger tidigare i Timrå och nu med Lill-Kenta & Eldebrinks än mer storartade succé så har i alla fall jag svårt att komma på någon tränarduo som skulle kunna efterträda nuvarade dito och samtidigt lyfta laget ytterligare. Blir Lill-Kenta & Eldebrink kanske Timrås svar på Sundsvall Dragons Jay Andersson, eller handbollslandslagets "Bengan"?
Kommentera

Sv: Hur lycklig som helst
Matte Karlsson: Inte långt från kringelstan. Kan de vara New Mills?
Kommentera

Sv: Hur lycklig som helst
Matte Karlsson: Det känns bra för Nubben.Ifjol skulle
han halshuggas och i år är han ett helgon.Det är inte
långt från fiasko till succe.
Kommentera

Hur lycklig som helst
Jag är hur glad som helst . Timrå har gjort en fantastisk sesse så här långt. Tycker att Nubben borde få priset som årets idrottsledare, med den känslan som han har i fingertopparna så kan det nu inte bara gå åt skogen va? Små medel och stora resultat . TACK .
Tror ändå att den bästa värvningen är dom 2 tränarna.
Tack från en inte långt från Kringelstan !
Kommentera

180757 · »