1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581116 inlägg · 6216 ämnen

Klackduell

« · 710879 Till forumet


Klackduell
På fredag 28/4 kommer det att vara en kockduell mellan 2 spelare i TIK och 2 från kattlådan. Därutöver inbjudes klackarna att tävla om vilka som hejar på sina spelare bäst. Bästa klacken vinner 2000 kr.
Dom pengarna ska vi ha! Eller hur?
Kommentera

Sv: Klackduell
Dessutom får TIK-fans ett reducerat pris på entrépengen. Endast 30 kr vid förköp.
Kan dessutom tillägga att detta är 5:e upplagan och det står 3-1 i matcher till TIK.
Kommentera

Sv: Klackduell
stefan jalonen: Är det whiskas som gäller för de blå?
Kommentera

Sv: Klackduell
stefan jalonen: Skänk pengarna till Tille-fonden.....
Kommentera

Sv: Klackduell
stefan jalonen: Om det blir nåt vill säga, det framgår ju inte direkt när (förutom fredag), var och hur exakt denna spännande kamp ska ske...
Kommentera

Sv: Klackduell
Ambroo: Det är på vårmässan i Nordichallen denna härliga fight kommer avgöras
Kommentera

Sv: Klackduell
Ambroo: Jag kan! Det är nått fjams på vårmässan, Robert Carlsson representerar Timrå IK.

Någon som är sugen på att skämma ut sig?
Kommentera

Sv: Klackduell
Rox: eller till hjärt- och lungcancerfonden eller Rädda barnen eller röda korset?
Kommentera

Sv: Klackduell
actionleif:
Känns en aning krystat att stå i nordichallen och heja på ett lag som har sommarlov.
Klart i jämförelse med att stå och gasta på "sitt" lag under sommartoppen.

Det kan dom har lillebrorkomplex göra, läs Bobcats.
Kommentera

Sv: Klackduell
Rox: Har inte Timrå IK bidragit tillräckligt till den fonden? Fatta mig rätt, jag vill inte på något sätt framstå som girig i den här frågan. Tille-fomden är behjärtansvärd och ett väldigt bra initiativ och jag lider med de stackars små liven som drabbas av sådana här sjukdomar som leder fram till spädbarnsdöd eller svåra men för resten av livet.

Men jag tycker isf var en och en av oss som känner oss manade till detta skall skänka en slant till detta ändamål.

Supporterklubben behöver varenda krona vi kan tänkas kamma hem för att kunna bedriva en ändamålsenlig verksamhet och subventionera supporteresorna till bortamatcherna.

För att det överhuvudtaget skall vara möjligt för SK att hålla den löjligt låga prisnivån på resorna krävs att vi får intäkter för vi går knappast med ett plusresultat på detta evenemang med tanke på vad det kostar att leasa bussarna. Vilket iofs heller inte tanken bakom det hela är, men syfter är inte heller att vi skall gå med brakförluster. Det måste få finnas en buffert i kassaboken mot oförutsedda händelser och utgifter så vi står helt nakna inför ett sådant scenario.
Kommentera

Sv: Klackduell
ernie eagle: Helt rätt
Kommentera

Sv: Klackduell
ernie eagle: Väl talat Ernie !!.
Kommentera

Sv: Klackduell
ernie eagle: För övrigt fnns det djävulskt många lika sällsynta sjukdomar som leder till döden, men de uppmärksammas inte eftersom det är få som skriver om det på det sätt som Tilles föräldrar gjorde. Jag skulle själv välja att lägga pengarna på forskning om en annan medfödd sjukdom, som en av mina släktingar lider av och som känns grymmare än Tilles sjukdom då den har ett betydligt mer utdraget förlopp.

Det finns andra med större resurser än en supporterklubb skapad för andra ändamål än sjukdomsbekämpnng har. Kamprad eller Gates kunde ju visa sin goda vilja och satsa ännu mer än de gör till dverse välgörenhet. Det är en fin gest av er att uppmärksamma Tlles öde, men ni är inte de som ska lösa mysteriet med hans sjukdom.
Kommentera

Sv: Klackduell
Kickan: Gates lägger ca 100 miljoner dollar på välgörenhet varje år.
Kamprat skriver sig i Swiss så han slipper bidra till forskningen via skattsedeln.
Kommentera

Sv: Klackduell
ernie eagle: Vore väll en fin gest av TIK att skänka den gångna säsongens matchtröjor till SK, så dom kan aktionera ut dom och få pengar.
Luleå Hockey sponsrar då sina supporters med resebidrag.

Såg Nubben på värvarstråk idag.
Gruskuppen i Selånger, var nog pojkar från 94-97 som lirade fotboll.
Kommentera

Sv: Klackduell
Helg Ernest: Jag vet. Sett till deras ekonomiska förutsättningar kunde båda två göra mer än vad de gör. Särskilt Kamprad, men jag gissar att han är nöjd med att vara snål smålänning och lägga pengarna på hög mer än nödvändigt. Ungefär som min morfar - som borde passa på att njuta av vad han har så länge han lever då han knappast lär begravas med pengarna i stället för att bara fortsätta att lägga dem på hög. Iofs har han köpt två sommarställen i villaformat på olika platser de senaste åren, men jag tycker att han borde ha börjat njuta av pengarna långt tidigare. Eller borde jag vara glad då mamma bara har ett syskon och morfar dessutom bara har ett barnbarn förutom mig?
Kommentera

Sv: Klackduell
Kickan: Som sagt var alla sorters sjukdomar med dödlig utgång eller som skapar funktionshinder av sådan grad att det medför ett lidande för den enskilda individen och deras närmaste anhöriga är alltid tragiskt och djupt olyckligt.

Och det finns oändligt många behjärtansvärda ändåmål man skulle vilja bidra till men pengarna räcker inte till allt och man kan inte hjälpa dem alla, fastän man blir illa till mods och berörd av människors olika öden.

Och jag brukar alltid lägga några kronor i insamlingsbössorna vid stormarknader och på torg om jag har några kronor eller någon sedel löst.
Futtigt kan tyckas,men jag bidrar med lilla jag kan och det är tanken som räknas.

Och jag är stolt över Timrå IK och deras engagemang för Tille Lille som nu inte längre finns i livet. Man kan alltid göra mera. Det är aldrig tillräckligt det man gör. Men huvudsaken är att man gör nånting överhuvudtaget än ingenting alls.

Supporterklubben försöker med små medel sätta en sten i rullning och har faktiskt inbjudit via mejl till Niklas Wikegård och SVT hela hockey-Sverige att arrangera en välgörenhetsmatch mellan supportrarna och respektive A-lag där intäkterna oavkortat går till någon hjälorganisation vare sig det är på lokal eller nationell nivå. Det får Supporterklubbarna till respektive hockeylag helt avgöra själva.

Timrå Supporterklubb skänker varje år pengar till Medelpads Bröstcancerförening och i samarbete med IFSH Fans vid det årliga supporterderbyt skänker vi överskottet till barnen på Lekterapin Sundsvalls Sjukhus bortsett supporterderbyt i Januari ifjol då vi valde att skänka pengarna till Röda Korset till förmånen för de drabbade i tsunaminkatastrofen!

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera

Sv: Klackduell
Knylan: Vad sägs om du, jag, KlockareGirl och Majsan?*tihi*
Kommentera

Sv: Klackduell

Helg Ernest: Håller med dig där! Klart bra förslag att låta föreningen ge bort sina matchtröjor till Supporterklubben och sedan att SK skulle auktionera ut de. För vad skall föreningen med gamla TIK-spelares tröjor att göra med? Hur fick man in pengarna förra året till resorna och det? Var det för lottförsäljningen säsongen 04/05, tro? Lottförsäljningen gick bättre säsongen 04/05 än 05/06, har jag för mig. Minns att man skulle göra något vid Birsta förra året, men det vart aldrig av.

OT: Borde väl vara en lätt match för oss att dra in 2000 kronor på det. Hoppas det blir mycket folk, tycker man borde skriva en nyhet på tikare.se om det för jag tror inte folk vet om tävlingen...

Kommentera

Sv: Klackduell
LingaN: Till tågresan så skänkte ju också föreningen 10 000 kronor.
Kommentera

Sv: Klackduell
Nu har en nyhet om detta publicerats och en omröstning! In och kolla på www.tikare.se och glöm nu för 19-gubbar INTE kockduellen!
Kommentera

Sv: Klackduell
ernie eagle: På www.tikare.se så står det att Kockduellen är på Lördag.. men den är ju på Fredag, klockan 16! =)
Kommentera

Sv: Klackduell
Happyer: Är du säker? Jag trodde först det var fredag, men Sjöstedt sade att det var lördag. Ska fixa det bara jag hittar exakta tiden.
Kommentera

Sv: Klackduell
LingaN: på länken som följer finns program för vårmässans aktiviteter
Kommentera

Sv: Klackduell
actionleif: Tack för hjälpen, nu är det fixat.
Kommentera

Sv: Klackduell
actionleif: Vilka är Timrå hockey?
Kommentera

Sv: Klackduell
Ambroo: Fråga Jeanett Enstedt, webbansvarig :)
Kommentera

Sv: Klackduell
Det är Koskinen och Styfen som ska representera våra färger detta år, alltså ingen robban!
Kommentera

Sv: Klackduell

Har uppdaterat nyheten på www.tikare.se

Läs följande uppdatering genom att klicka på länken! 

Kommentera

Sv: Klackduell

Domarskandal i första matchen. Domaren Mats Edström dömde Sundsvallsseger. Deras "klack" bestod av tre vilsna jättebabys...

Kommentera

Sv: Klackduell

Nu får ni ta och komma hit några stycken till returmatchen kl. 19.00 för en riktig revansch! Vi kan väl inte förlora mot några jättebabys!?

Kommentera

Sv: Klackduell

LingaN: DomarDjävul, han är ju ett Sundsvall faaaan.

Kommentera

Sv: Klackduell
Herminator: Fy fan vad skandalöst. Jag är ruggigt besviken på min medsystrar och bröder. Vart i helvete var ni någonstans ikväll?

Ställ upp för klubben era lata arslen. Känns bittert att en annan måste göra grovjobbet. Och till vilken nytta?

Nu kammar ni luggen och rannsakar er själva!

STÅ UPP FÖR TIMRÅ IK ISTÄLLET FÖR ATT AGERA SOFFPOTATIS!

Ni skulle skämmes, skämmes tamefan över att svika laget i ert hjärta!

Nu ligger vi under med 3-4!

TACK FÖR HJÄLPEN! Jag känner mig djupt hedrad över att ni skiter i Timrå IK.
Kommentera

Sv: Klackduell
ernie eagle: lägg ner...
Kommentera

Sv: Klackduell

ernie eagle:

Andas lillagubben..Andas..

Kommentera

Sv: Klackduell
Tjalle: Av vilken anledning? Jag har ingen röst kvar och gav 110% och lite till! Vad gav ni?
Kommentera

Sv: Klackduell

ernie eagle:

Men skärp dig..Alla kan inte, Vill inte, Känner inte för det..

Acceptera...

Kommentera

Sv: Klackduell
ernie eagle: Jag var nära att börja gråta efter förlusten, men tack vare Kasper (Kalle Koskinens son) som tyckte att jag hejade fram Timrå så bra så fick jag en av de fyra friplatserna till matbordet och fick äta maten som Timrålaget kockat ihop och dricka rödvin.

Annars hade jag varit skitsur!
Kommentera

Sv: Klackduell
ernie eagle: Hittade du hem efter vinet?
Kommentera

Sv: Klackduell
gud: Aldrig att jag ger mig! Jag vill vinna till varje pris oavsett vad fan det än handlar om! JAG HATAR ATT FÖRLORA OCH TÄNKER FORTSÄTTA ATT HATA ATT FÖRLORA!

Gnäll för fan inte på Supporterstyrelsen hur in i helvete inkompetenta vi är när ni inte ens är beredda att kämpa för 2000kr!

Nu fick Sundsvall Fans dessa pengar istället!

Känns det bättre!?
Kommentera

Sv: Klackduell
ernie eagle: Dom behöver pengarna.
Kommentera

Sv: Klackduell
Bo Bly: Aldrig! Vi skall A L D R I G någonsin frivilligt skänka bort pengar till Sundsvall. Men det gjorde vi ikväll.

Jag är fullständigt knäckt över hur billigt Sundsvall fick vinna i afton. Tänk om spelarna vore lika illojala ute på isen som vi supportrar, hur fan skulle det se ut då?!
Kommentera

Sv: Klackduell
ernie eagle:

Såna pinsamma inlägg borde vara på gränsen till vad som kan resultera i en avstängning på HS. Skärp dig för det där är bara löjliga påhopp! Tycker din inställning och engagemang för klubben är både behjärtansvärt och lite gulligt men här passerade du en gräns. Nu är du bara plump.

Acceptera att det finns fans med ett liv också, familj, barn etc....som jag. Är en dubbelarbetande 4-barns farsa och ett hängivet TIK-fan...SAMTIDIGT. Ser mig definitivt inte som ngt latarsel eller som ngn som skiter i TIK bara för att jag har jobb o familj att prioritera ist. f. att heja på säsongslediga hockeyspelare i nåt jippo...
Kommentera

Sv: Klackduell
ernie eagle: Måste ju kunna unna dom 2000.
Det räcker väll till 1 nästifo:)
Kommentera

Sv: Klackduell
Bo Bly: Näppeligen. Jag vinglade till Coop och tog bussen hem. Svalde snus och mådde pyton. Dessutom hamnade man på sätet bredvid Mats Edström.

DOMARJÄVEL!

Mutad med whisky av Linkan och Billman.

Usch det stinker!
Kommentera

Sv: Klackduell
ernie eagle: Ta o nyktra till...
Kommentera

Sv: Klackduell
mikenomad:
håller med dig..
Kommentera

Sv: Klackduell
mikenomad: Nämen vad bra! Då kan ju du skänka 2000kr till Supporterklubben istället då!

Det är ju inte första gången jag är ensam om att heja fram Timrå IK. Jag var det i Schweiz (fastän jag hade 2st kollegor bredvid mig) och jag var ensam i Luleå.

Vad är för fel med att "göra bort" sig? Drick några öl så får du minnesluckor då.

Jag skäms inte över att skrika hejarramsor! Varför skulle jag göra det?!

Jag menar vi är över 800st medlemmar i supporterklubben! Att då "bara" 2st iförda Timråtröjor dyker upp tycker jag är skandalöst och det står jag för.

VI ÄR NÅGRA JÄVLA MEDGÅNGSSUPPORTRAR! ATT EN FYLLEKLACK FRÅN SUNDSVALL FÅR BESEGRA OSS FINNER JAG MIG INTE I!
Kommentera

Sv: Klackduell
ernie eagle:

Ta ett glas kallt vatten och gå och lägg dig.
Förresten var du inte ensam varken i Schweiz eller i Luleå.
Kommentera

Sv: Klackduell

ernie eagle:

Hmm..Skitbra att du är med överallt där Timrå IK är..All heder till dig.. Men du får fan i mig acceptera att alla är INTE som du..Att folk väljer att göra andra saker när säsongen är över har varken du eller någon annan med att göra..

Det är läge för dig att logga ut nu innan du bränner en jävla massa broar

Kommentera

Sv: Klackduell
ernie eagle:

Oj oj...dricka öl tills jag får minnesluckor tillhör tackolov ett svunnet ungdomsbeteende. Anser inte att hejaramsorsskrikande är detsamma som att göra bort sig.

Säger bara att i mitt fall (o jag är säkerligen inte ensam) räckte inte tiden till precis som jag får prioritera hårt både ur ekonomisk synpunkt och vad tiden räcker till när det gäller vilka matcher jag kan gå på.

Att dra iväg på bortamatcher, allra helst utomlands, är näppeligen att tänka på tyvärr. För du skulle bara veta hur gärna jag skulle vilja!! Men alla är inte utan ansvar och kan få x-tra fickpengar när veckopengen är slut.
Kommentera

« · 710879