1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581449 inlägg · 6216 ämnen

Klacken

420616 · » Till forumet


Sv: Klacken
Dalan: Kan man då köpa en rabatterad "skrik-biljett", typ halva priset mot att jag gapar hela matchen oavsett resultat...
Kommentera

Sv: Klacken
Dalan: smart tänkt ;)
Kommentera

Sv: Klacken
De som tänkte skrika lite extra kan ställa sig i mitten... Vi står kvar på vår tårtbit med trumman så får så många som möjligt ställa sig i mitten.. Då har vi inte flyttat "klacken" utan bara folket som skriker =)
Kommentera

Sv: Klacken
Madde: Ja det borde kunna bli en framtidsutsikt. Jag menar, jag åker tåg från Gävle till sundsvall för att stå i klacken under en slutspelsmatch. Inte hinner man till Arenan för att få plats i klacken då heller. Nej nej. Så jag ställde mig vid mitten en bit ner. Där fick man klappa med klacken. Tyckte då att det verkade märkligt eftersom det nästan inte var folk som hänge med i ramsorna där ;)

Dagen då bil skaffas blir det bättre ;)
Kommentera

Sv: Klacken
Madde: Man får väl ställa sig och skrika vart man vill.
Kommentera

Sv: Klacken
Går det inte att ställa klacken i mitten när det inte kommer några bortasupportar och tillbaka på hörnet när vi får besök?
Fast å andra sidan är det väl inte så bra att klacken får hoppa runt som en jojo heller...

Tänk om hela ståplats kunde vara en stor klack...drömma går ju...
Kommentera

Sv: Klacken
Mange: ja men det brukar juh inte komma så många borta supportrar ändå men annars e ferjestad ett bra exempel där står borta klacken ca en meter från deras hemma klack och de har aldrig blivit bråk!! sen kan man väll trycka upp borta klacken lite mer upp mot hörnet!!
Kommentera

Sv: Klacken
tutti: Vi harhaft planer på att flytta klacken till mitten utav ståplats, dvs mellan gluggarna. Tyvärr så kommer nog inte det gå nå vidare att genomföra eftersom Timrå IK tyckte att det skulle bli för nära borta supportrarna etc.

Helt klart hade det varit roligt att testa den iden, men just nu verkar det inte gå.
Kommentera

Sv: Klacken
Dream Team: Nu är du väll lite "elak" ? ( c :
Tutti: skriv ett brev till Skarin ( Du hittar han säkert i medlemmar)
Skriv och berätta vad du tycker, skall du se att han förmodligen ställer sig mitt i med trumman. Han är ju trots allt centrum av klacken.
Men man måste ju också beakta att inte komma för nära motståndar klacken som också huserar där.
Kommentera

Sv: Klacken
tutti: Nog bättre med att skriva ett brev el. dyl. med lite konstruktiva förslag och motiveringar i ämnet till läktargruppen, än att bara stjälpa ur sig kritik mot det som är och har varit. Inläggen här i gästoken försvinner nog tyvärr bara i mängden...
Kommentera

Sv: Klacken
tutti: ja de kan ja inte svara på men de kan nog funka tror ja. skulle kunna prova de en match eller så:)
Kommentera

Sv: Klacken
Jesse P: faan va värdelöst att va där ute i kanten, sen tror jag också att man får med mera av ståplats i sjungandet om man står i mitten!! fan nu börjar vi stå i mitten tycker jag!!!
Kommentera

Sv: Klacken
tutti:
Tror nog de blir samma hörn som förrut:)
Kommentera

Klacken
Kommer klacken att stå i mitten av ståplats den här sesongen??
Kommentera

420616 · »