1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582355 inlägg · 6215 ämnen

Mats Hansson

72919 · » Till forumet


Sv: Mats Hansson
Synd att den här gossen har spelat klart för den här säsongen...
Kommentera

Sv: Mats Hansson
Hälge: Han har väl alltid tillhört de bästa i sin åldersgrupp i Timrå men har kommit i skymundan av Tägtström och Zetterström som hela tiden ansetts bättre o det var endast tack vare att de 2 var utlånade till Sundsvall o vår backbrist när Tomi stack som Hansson fick chansen... Att Mats Hansson skulle klara av ES så lätt som han gjort trodde han nog inte ens själv... Vårens Fynd...!
Kommentera

Sv: Mats Hansson
Hälge: Mats Hansson har INTE tidigare varit påtänkt för A-laget. Visst har han varit bra i A-jun men inte tillräckligt bra för att ta en ordinarie tröja i A-laget. Men under denna säsong har han tagit två steg fram och ett tillbaka och med all önskvärd tydlighet knackat på dörren till A-laget. Så kom skadorna och han fick chansen. Har definitivt INTE gjort bort sig utan varit fullständigt lysande. Lugn, stabil, harmonisk och spelintelligent back som mognat som människa och spelare under denna säsong. Gör sällan eller aldrig en dålig match. Bör dock bygga på sig några extra kilon inför nästa säsong. Han ska naturligtvis bli helt ordinarie framöver och även nästa säsong. Det var även någon här i GBn som sa att Andreas Lundin skulle ha en ordinarie tröja nästa säsong, vilket jag inte håller med om. Andreas är en duktig hockeyspelare och gjorde visserligen 1 mål mot LHC (hemma) men han bör stå på tillväxt i ytterligare ett år! Tägtström ska också bli ordinarie i A-laget. Sedan håller jag INTE med om Linus Thelander ska bli backup till Kapanen. Han håller inte för Elitseriespel i dagsläget. Han bör istället bli utlånad till Sundsvall Hockey eller Kovland för att få spela på en högre nivå än i junior-sammanhang.

Kan dessutom berätta att Thelander gjorde "årets groda" i Svensk hockey i en match hemma i J20-serien mot jag (tror) det var Hammarby eller Huddinge. Han skulle ut och stoppa en puck vid defensiva egen blå men halkade och hamnade bakom förlängda mållinjen och pucken dansade retfullt enkelt in i mål - det var (nästan) värre än Vitrysslands mål (Koupat) i OS!

Inget elakt om Linus Thelander som har framtiden för sig och säkert kan bli en riktigt bra målvakt i rätt miljö om 2-3år! Tyckte mest synd om honom i den matchen och led! Det är en på miljonen att det blir ett sånt där "skitmål".

Bara så ni vet!

TIMRÅ IK - ETT SÄTT ATT LEVA!
Kommentera

Sv: Mats Hansson
Jag ser att dom diskuterar juniorer på Brynäs GB och kommer då att tänka på våran Mats.
Jag personligen hade aldrig hört talas om honom när han debuterade (har ingen direkt koll på juniorerna överhuvudtaget),men min undran är,har han utvecklats så mycket på slutet eller skulle han ha använts tidigare?
Det är ju ofta så att tränare har en viss rädsla för att plocka in nya förmågor,men tittar vi på våra egna så har vi faktiskt några stycken som knackar på dörren för att få komma in i hetluften.
Det ser jag som en styrka till nästa säsong...
Kommentera

Sv: Mats Hansson
Friskan: Mats är född 83.......kan du inte räkna?
Kommentera

Sv: Mats Hansson
jämtlandsfil: Mats är ännu bara 17 år, jag tror inte att en tränare med lite bakom pannbenet ställer ut en 17-åring i hetluften på heltid i elitserien så där pang på.
Kommentera

Sv: Mats Hansson
Nog är det väl bra märkligt, här har vi brist på backar, nyförvärv som floppar och på sin höjd spelar i fjärde-linen, det pratas dessutom om fler nyförvärv och så kommer det in en egen junior som enligt vissa till och med är en av rinkens bästa spelare.
I sin första elitseriematch!!
Är det inte nånting som har klickat då ?
Varför har inte killen fått chansen förut ?
Hejja Hansson !!!
Kommentera

Sv: Mats Hansson
Om det nu var Mats Hansson som spelade i tröja #21 så vill jag bara skriva att han var bäst på planen ikväll, härlig inställning den vill vi ser mer utav mot Brynäs på torsdag, för han lär säkerligen vara med efter denna insats ikväll.......Helt klart värt 5 st smetfria puckar från Tjeckien utan diskussion.......Vilken debut, synd bara att vi inte lyckades knäcka MoDo det hade vi varit värda ikväll.....
Kommentera

Sv: Mats Hansson
Mats Hansson spelar i J20-laget med nummer 19 på tröjan.

Född: 1983-03-03
Position: LW
L/R: L
Längd: 180 cm
Vikt: 76 kg

Noterar att han har bäst +/- i laget.

Statistik denna säsong återfinns här: 195.163.43.200/x/0102/J20/gs/pg000024.htm
Kommentera

Mats Hansson
Hörde på radion just nu om en "rolig detalj", där säger man att det är en "ny back inne tillfälligt som gör en fin räd efter sargen, imponerande".

Mats Hansson !!!

Vet någon vem det är ? Junior ?
Kommentera

72919 · »