1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581998 inlägg · 6215 ämnen

Publikvärd

645650 · » Till forumet


Sv: Publikvärd
Bergius: Tjena alla förbannade, jag tänkte bara få yttra mig i frågan publikvärdar. Jag jobbar själv som publikvärd...första säsongen för övrigt.
Personligen så har jag inte fått NÅGON som helst information om hur man ska agera annat än riva biljetter o sedan ställa sig på sin sektion.
Det finns ett ord som jag tycker är viktigt och det är ÖDMJUKHET !
Vi får inte släppa ut rökare innan första perioden är slut, det vet jag, men jag vet inte varför ? Jag ställer upp som publikvärd för att hjälpa en förening och ett lag som jag följt sedan 1969 jag ser mig inte som någon speciell för den sakens skull utan som en ideellt arbetande snubbe.Sedan ska det också fram att en del besökare inte förstår att dom direktiv som finns...dom kommer UPPIFRÅN ! Vi får ibland ta skit för att folk inte släpps upp på läktaren under spelets gång, men som jag tycker varje förnuftig människa borde förstå anledningen till, vem vill ha folk rännande fram o tillbaka under spelet ? Tvivlar på att man skulle springa o köpa en korv under en teaterföreställning mitt framför näsan på dom som vill se hela dramat. Tänk på att det alltid finns två sidor av allt. Gott nytt år för övrigt !
Kommentera

Sv: Publikvärd
Förbannad: Man kan väl inte begära så mycket då dom ställer upp gratis. Sponsrad av kronfågel är dom också. Men som med alla grupper egentligen. Det finns alltid mindre begåvade individer.
Kommentera

Sv: Publikvärd
För de första vill jag bara säga att jag inte hade något "nick" här förut, därför blev jag tvungen att skapa ett.
Och pratat med någon högre upp i hirarkin har jag redan gjort på plats.
Spåra min ip kan ni få göra för jag står för det jag sagt.
Kommentera

Sv: Publikvärd
65selander:
Men Svärd är ju igentligen giffare, han kanske stod och tänkte på att dom hade åkt ur Allsvenskan, och var lite sur för det, :)))
Kommentera

Sv: Publikvärd
65selander: Förstår inte bara vad det har med saken att göra? Det var ju publikvärden som betedde sig illa, inte vilken nick Förbannad valde att ta
Kommentera

Sv: Publikvärd
73Sjöbba: Så du tror han glömde det... konstigt att han/hon skapade nicket bara för detta inlägg. Tyckte det var fegt bara men du tycker annorrlunda eller?
Kommentera

Sv: Publikvärd
Förbannad:
Det är bara att ringa till han som är ansvarig för publikvärdarna och "ta dom i örat". Ring på kansliet i morgon och be att få numret till vad han nu kan tänkas heta.
Kommentera

Sv: Publikvärd
65selander: Förbannad lär nog kunna gå ut med sitt namn om han vill det, kanske glömde? Hur som helst, vad har det med saken att göra?
Kommentera

Sv: Publikvärd
Förbannad: Fint att utpeka någon med namn men själv gömma sig bakom ett nick. Du vet väl att IP-nr går at spåra
Kommentera

Publikvärd
Man blir alldeles häpen hur en viss (Swärd) publikvärd beter sig mot besökare. Här nekas en 12 årig pojke att komma in sedan han har varit ut med sin trunk efter träningen. Och tydligen blivit utsläppt genom fel dörr, så att han inte fick nån stämpel. Då ska pojken (som för övrigt spelar i ett av timrås ungdomslag.) KASTAS mer eller mindre handgripligt ut för att dessa värdar inte har släppt ut honom rätt väg från första början.Och då står den där Svärd i dörren och hånler och tycker att han har all makt i världen. Han beter sig rent ut sagtt som ett svin!
Skicka honom på en kurs hur man beter sig!
Eller så får man nog ta och överväga om man ska besöka Timrås matcher någon fler gång!
Kommentera

645650 · »