1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581752 inlägg · 6215 ämnen

rykte

140595 · » Till forumet


Sv: rykte
mika: Sanny är tillbaka i morgon enl. hemsidan.
Kommentera

Sv: rykte
Dream Team: Nej, jag tycker inte att Jindrich ens när han varit frisk varit så bra som man hade förväntat, det sas ju före förra säsongen att han skulle kunna bli en fullgod ersättning för Pasi. Nu har han ju varit sjukdoms- och skadeförföljd och kanske inte riktigt kunnat visa vad han egentligen kan.

Rent ekonomiskt har "investeringen" i Robert Jindrish nog kostat mer än den smakat, så det är inte konstigt om det uppstår rykten om en ev. försäljning. TIK är ju ett lagbygge på liten budget (elitseriens minsta) och med små ekonomiska marginaler.

Det skulle hur som helst kännas skönt med Jindrich och/eller Sanny tillbaka så fort som möjligt.

Är det nån som vet hur det står till mer Sannys axel?
Kommentera

Sv: rykte
Dream Team: Jag tycker inte man ska dömma jindrich efter fjolårs säsongen... det vart inte många som imponerade då o det är svårt att en ska sticka ut ur mängden när självförtroendet vart kört i botten på alla i laget!! Det är lättare för alla spelare att kliva ut o göra en bra match om laget är i medgång... tycker ändå Robert gnistrade till några gånger förra året o visade att han hade riktigt bra offensiva kvalitér också!! han kommer nog mer till sin rätt i årets Timrå, o kan nog växa ut till den stor back vi hoppats på (om han får vara skadefri dvs)
Kommentera

Sv: rykte
Men ärligt talat så har väl inte Robert Jindrich varit den "klassback" som det sas att han var. Visst, han hade en del skadeproblem ifjol också och kom väl aldrig till sin rätt riktigt.

Förhoppningsvis har du rätt i om att det är bäst om han får bli hel o.s.v. Men han får nog lyfta sig en par klasser för att imponera på mig.

Bäst just nu i TIK är Kalle Koskinen...
Kommentera

Sv: rykte
Rykten är just var det är!Ett gissel, en åsikt som vädrats och som likt en farsot drar över oss!Att bemöta det ger också näring till dom som sprider eländet!Hursomhelst gör jag undantaget när det gäller Jindrich.En klasspelare är det (fullt frisk)En rörlig back som mycket väl hittar rätt i offensiven och kan skörda många poäng!Att hitta rätt på en efterträdare är enligt min egen uppfattning mycket små(när säsongen är igång).Låt oss hoppas att Jindrich får läka sina magmuskler efter den tid han behöver, och att han visar oss sin klass snart igen!!
Grattis förresten Frölunda!Ni såg till att vi kom ner på jorden igen, ni försåg oss med bränslet vid återbyggandet av rymdraketen som kan stavas ödmjukhet,lagmoral,fart & fläkt och jävlar anamma!
Mitt tips inför Modo matchen blir därför enligt följande
Modo-Tik 2-5 (0-1) (2-2) (0-2)
Kommentera

Sv: rykte
LEXUS: Jag har också hört samma rykte, att han varit för mycket skadad o.s.v. Han har ändå en rätt fet lön, vad jag har förstått, då måste man ju kunna spela också.

Ryktet säger också att man är i Suomiland och söker...

KROSSA MODO!!!!!!!!!
Kommentera

rykte
hörde rykte på sittplats av en ledare i TIKs organisation
att man planerade sälja R Jindrich.
Är jag bara ute och cyklar eller kan någon bekräfta detta
Kommentera

140595 · »