1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582828 inlägg · 6215 ämnen

Spelare utan kontrakt

977472 · » Till forumet


Sv: Spelare utan kontrakt
Jag tycker faktiskt Timrå IK har bra kontroll över kontraktssituationen!
Dessutom ryktas det att fler har förlängt sina kontrakt? Vet inte hur mycket sanning det ligger i det men skulle jag GISSA så kan väl Svensson och Sundh vara sådana som förlängt?
Kommentera

Sv: Spelare utan kontrakt
lungan: Tim är inte center. Inget ont om Niklas Persson, men större krav än så har vi väl på en förstecenter i vårt framtida lag. Nu menade du säkert bara att han har kontrakt som går ut, men ändå.

Det är Hahl som gäller. Till varje pris.
Kommentera

Sv: Spelare utan kontrakt
Har tittat det enda lag som egentligen är på jakt efter personer i första femman till nästa säsong av topplagen är Frölunda.

Deras första femma men N.Andersson-J.Jonsson-T.Kallio har alla kontrakt som går ut.

Alla andra lag i elitserien har alla sina bättre spelare underkontrakt för nästa säsong i alla fall de som jag skulle kunna tänka mig att Timrå är i behov av.

De enda två centrar som jag så som är möjliga att värva är LHC, Tim Ericsson och Niklas Persson.

Tim lär vilja byta klubb då han under denna säsong fått agera 13:e forward till och med!
Kommentera

Sv: Spelare utan kontrakt
Mackelito: Vad pratar du om

1:a Pyrret-?-Pärssinen
2:a Hedström-J.Andersson-Tenkrat
3:e Hynning-Regin-Axelsson
4:e ?-E.Andersson-?

Vi saknar en Förste center i Hahl som det nu faktiskt efter mycket om och men verkar bli Timrå/NHL (ingen konkurrent i alla fall), Det är skönt.

Sedan har vi Lander och Pääjärvi, som fått a-lagskontrakts erbjudanden, jag ber till GUD varje dag att de ska spela med oss nästa år.. Här vill jag att klubben prioriterar, för dessa två guldkorn får vi inte förlora, dessa är Timrås framtid så det sjunger om det, hellre att dessa två kritar på för 5 år vardera än att sanny och Hahl kritar på för ett år till. Vi måste börja tänka långsiktigt.

Sedan har väll även Svensson och Sundh dessutom fått erbjudanden till nästa säsong.

Sedan ryktas det om Nordgren och O.Andersson som är Rightare och spottar in om i Div-1 en ny Fabian Brunnström

Forwrards har vi så det räcker om inte Hahl kritar på får väll Regin ta första spaden, i dagslaget har vi två andra centrar, ngn an J.Andersson eller Regin måste ju bli förste center framöver???

Backar har vi få av men det gör väll inget för där vill ju många supportrar ha bort en massa för att de vi har idag inte räcker till. Vi har två tunga deffensiva pjäser i form av Jonsson och Lotvonen, sedan bör Moe och Erixson också skriva på. vips fyra av 8. sedan är Styf förlänga då har vi fem.

Sedan vill jag gärna se 3 helt nya backar men det kan ju inte bli offentligt förrens säsongen är slut!
Kommentera

Sv: Spelare utan kontrakt
Kerstin_k: Självklart så skulle vi ha tagit Hahl. Han är här, han tillhör Timrå och vi hade kunnat haft en sämre förstecenter. Det jag ibland kan reta mig på är att han faktiskt är med och bidrar till att dra ner tempot i vårt PP. Visst, alla måste bidra, men jag lägger en del ansvar på Hahl att styra upp det hela.

Som exempel så kan man ta matchen mot Färjestad senast. Efter 2-3-målet så borde han nog hellre ha tagit ett nytt skott istället för att stå still med pucken och leta passningsvägar. Sekunderna rann iväg rätt fort där ett tag och utan skott blir det ju inget mål alls. Så vad hade vi att förlora i det läget?
Kommentera

Sv: Spelare utan kontrakt
Mackelito: Vi valde väl mellan Hahl och Jukka om jag inte missminner mig? Vet inte om jag tycker att vi gjorde fel. Vi har i Hahl en av ES bästa centrar. Få är så komplett som honom över hela banan.
Kommentera

Spelare utan kontrakt
Är på tok för många i TIK som är utan kontrakt , Hv71 har nästan alla under kontrakt , alla man vill ha kontrakt med , varför har inte TIMRÅ det?

Detta påverkar inför nåsta säsong , om antingen Nubben eller den nye sportchefen börjar i sommar kommer alla klubbar jaga alla i spelare i Timrå , alla HADE velat haft Jukka V i HV , men dom skrev SMART nog kontrakt med han innan jul...

Kom just på att det var ju Timrå som gjorde så att Hv värva Jukka , Timrå var intresserade men hade inte råd , då fick HV nys om det och köpe upp , han , hah , ´tänk hur det kan bli , EN RIGHTARE SOM SPRUTAR IN MÅL , detär ju precis vad vi hade behövt nu .......:(
Kommentera

977472 · »