1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580075 inlägg · 6216 ämnen

Streckkollen

1804621 · » Till forumet


Sv: Streckkollen
Pedro Puck: Känns som Timrå helt har tappat det nu. FAN! Med alla de fina förutsättningar vi haft den här säsongen. Känns piss om allt ska ta slut direkt när det roliga börjar.
Kommentera

Sv: Streckkollen
El Maco: Ja nu kan det bara bli 1 poäng att ta med sig in i Meca. Men för att lyckas med det krävs det nog 2 segrar annars tar AIK 5:e platsen.
Kommentera

Sv: Streckkollen
Som bekant har det gått i stå lite poängmässigt. Streckstridsuppdatering

Allsvensk final: -11 med 9 kvar att spela om.
Meca: + 13
Nedre kval: +21

Så, Meca säkrat, bra jobbat. Strecken ointressanta, nu gäller det att positionera sig för Meca. Pengar på spel så det gäller att klara 3-5 först för tre hemmamatcher. Bonuspoäng är också bra så finemang om vi klöser oss upp till tredje plats även om det blir svårt. Fjärde realistiskt om vi slår Västervik.

Plats 3: -5
Plats 4: -4 (med inbördes möte kvar)
Plats 5: -
Plats 6: +2
Plats 7: +4
Plats 8: +9

Viktigt, viktigt mot Västervik.
Kommentera

Sv: Streckkollen
El Maco: Jajabass! Bra att fler håller streckkollen flytande. Hä börj på si gode bra ut 😊
Kommentera

Sv: Streckkollen
sargad: ska man skriva här kanske? Haltande tabell.
Allsvensk final: -4 till -7
Kvalserie (Meca) +14 till +17
Negativt kval: +21 till + 24 (och nu teoretiskt omöjligt att komma under strecket)

Timrå går formstarkt igen poängmässigt. Bra trend
Kommentera

Sv: Streckkollen
SMÅLAND: Tar vi 3p mot VIK samtidigt som Pantern tar 3p mot BIK på lördag så är vi 5 poäng ifrån finalplats...Spännande är ordet!
Kommentera

Sv: Streckkollen
sargad: Va fan fick du -11 till Allsvenska Finale??? 😵 😵
-8 efter Boförs ras mot VIK!!!'
Kommentera

Sv: Streckkollen
Allsvensk final: -8p till -11p
Kvalserie: +11p
Negativt kval: minst +21p

'Pilarna' pekar fortsatt åt rätt håll 😊
Kommentera

Sv: Streckkollen
Allsvensk final: -10p
Kvalserie: +10p
Negativt kval: +20p

'Pilarna' pekar åt rätt håll 😊
Kommentera

Sv: Streckkollen
Allsvensk final: -13p
Kvalserie: +7p
Negativt kval: +18p

Positiv analys: Trots all frustation håller vi ställningarna bra.
Kommentera

Sv: Streckkollen
Nisse på Mon: Ok, du behöver inte bry dig! Vill informera om en en intervju med Jeremy C för de som är intresserade om hur motståndaren arbetar. Kan vara viktigt att känna sin fiende ;)
Finns i andra halvan av klippet
www.moraik.se/artikel/jl08aixul-33ni1/
Kommentera

Sv: Streckkollen
jokklas: Bara att se hur lätt laget väger i det fysiska spelet hamnar i hörnen gång på gång har inget jävla killer att våga gå på mål och framför eget mål är man små rädda ska för helvete göra ont att komma in mot Mattson. Det ska kosta att göra det. Fortfarande inte ett ord från Nubben ledningen hur man tror det här skit spelet ska vända utan det är som vanligt naivt tänk från token det löser sig haha. Svergies hemligaste gömma sig ledning skiter i sponsorerna och supportrar samma sak de sista 5-6 åren inte en jäkel som träder fram men de gräver sin egen grav på det sättet. Möjligen kan det vara någon 60-70 kg bjässe på ingång 165 cm Nubbens favo spelartyper de sista 10 åren obegripligt att det får rulla på med samma skit från Forsberg Mohlinder som back i pp och de fantastiska timauten match efter match.
Kommentera

Sv: Streckkollen
Knylan: Efter en inledning där man blandade hårt jobb och rakt spel med individuell skicklighet började sakta individuella skickligheten bli grunden istället för tvärtom. Detta fungerade hyfsat så länge självförtroendet var toppat men det är ruggigt svårt att "spela ut" lag skall man ha klart för sig. Frågan är hur man tar sig tillbaka? Sen hade det förstås inte skadat med 2 spelare med tyngd för att få riktigt bra balans över kedjorna totalt...
Kommentera

Sv: Streckkollen
Nisse på Mon: Han säger ändå rätt bra grejer. Det här alibiskjutandet vi sysslat med under senare tid känner man igen från tidigare säsonger och det var något helt annat i början av serien. Den pondus man visade upp då är som bortblåst, allt det där distinkta helt försvunnet. Varje kedja kuggade i och målskyttet var utspritt mellan kedjorna. Jag saxar Rogers ord:

"Vad är det som skiljer ert spel nu jämfört med i höstas?
– Det vi har varit inne på är en del i spelet. Men framförallt är det farten från bakplan. Då flyttade vi upp spelet fortare och försökte gå ned i anfallszon, och våra styrkor är att spela med fart, vända snabbt och spela en enklare och rakare hockey. Vi såg ett embryo av det senast, och det har varit en skillnad om man jämför tidigare på säsongen med nu.
En annan stor skillnad jämfört med i höstas är lagets effektivietet. Där är Timrå inte bättre än tolva i serien då laget gör mål på 8,17 procent av sina skott.
– Det en stor skillnad i vår skotteffektivitet, vi gjorde fler mål på färre skott då. Nu skjuter vi fler skott men gör färre mål. Puckarna som gick in i början av säsongen går inte in nu, och det finns en anledning. Vi måste ta kriget framför kassen bättre med skymningar, returer och allt var det innebär, säger Roger Forsberg."
Kommentera

Sv: Streckkollen
Signature: vem bryr sig egentligen men? Vilka detaljer som måste förbätttas, pratar Forsberg om i + artikeln i ST? Trodde allt måste förbättras..
Kommentera

Sv: Streckkollen
lungan: Såg Mora idag mot TAIF och dom hade en fruktansvärd bra inledning. Svärmade som bålgetingar i anfallszon med tre ramträffar inom ett antal minuter. Lyser av självförtroende och hörde på radion innan match att dom tog denna match som ett test hur det kan bli att spela playoff framöver. Svårslagna just nu!
Kommentera

Sv: Streckkollen
Vilken artikel i Aftonbladet om Moras tränare. Gör alla rätt!

Han bara lyser nytt och modernt ledarskap och sätter individerna främsta ledet och bygger från det istället för att stöpa in spelare i ett spelsystem!

Känns som Forsbergs raka motsats, ser gärna att ST gör en liknade artikel med Forsberg om hur han jobbar med lagets individer som tillsammans bildar laget!
Kommentera

Sv: Streckkollen
sargad: Tror nog ganska många har slut på naglar även om vi 'bara' skulle vara på plats 8 inför 3-4 sista omgångarna
Kommentera

Sv: Streckkollen
Hahl Bundy: Man blir faktiskt imponerad av Karlskogas och Moras framfart. Spelarna i dessa lag har lyckats lära sig att bibebhålla kampvilja, ödmjukhet och hårt jobb varje kväll. Istället för att bli för självgoda och få för hög svansföring!
Kommentera

Sv: Streckkollen
Timrå suger... just nu. Hela ens liv man lagt ner på denna klubb har gett en.... en misär mer än lycka!
Kommentera

Sv: Streckkollen
Allsvensk final: -14p
Kvalserie: +7p
Negativt kval: +16p

Positiv analys: Fortfarande god marginal till nagelbitarkval.
Kommentera

Sv: Streckkollen
El Maco: Bara 16 upp till det
Kommentera

Sv: Streckkollen
hockey_21: Gud vilket lillebrorkomplex ni har. Foka på strecket nu.
Kommentera

Sv: Streckkollen
sargad: Bara 5 poäng ner till modo
Kommentera

Streckkollen
Allsvensk final: -8p
Kvalserie: +10p
Negativt kval: +17p

Tråden uppdateras efter varje omgång(gemensamt av oss inläggare på HS) så får vi svart på vitt aktuellt läge och kan se trender.

Statistik är da'skit.
Kommentera

1804621 · »