1150x200-x1KZdWv1.jpg

Timrå IK

504014 inlägg · 6194 ämnen

Sv: HV71 - Timrå IK 2018-11-03

1919922 · » Till forumet


Sv: HV71 - Timrå IK 2018-11-03
Nån spelare som Timrå kan tänka sig?

FAKTA/Urval av övriga spelare lediga på marknaden:

Tobias Viklund, back
Kommentar:
Lämnade nyligen Tyskland på grund av personliga problem. Kanske kan backen vara sugen på spel i Sverige igen.

Petteri Wirtanen, center
Kommentar:
Sportbladet avslöjade tidigare idag att den finske centern är klar för Djurgården. En värdig ersättare till Andreas Engqvist –som i takt med detta ser ut att bli borta allt längre.

Andreas Falk, center
Kommentar:
Fick lämnade HV71 när korttidskontraktet med HV71 gick ut. Letar ny klubb, men har bland annat uttalat sig att karriären kan vara slut om han inte hitta något som känns rätt.

Johan Wiklander, forward
Kommentar:
Har tidigare sagt att han siktat på spel i utlandet, men hittills har han inte hittat något som lockat tillräckligt mycket. Möjligtvis tar han något i HockeyAllsvenskan igen?

Mathias Porseland, back
Kommentar:
Backen fick lämna sin finska klubb efter en mindre bra säsong ifjol. Har tidigare sagt att han vill fortsätta utomlands, och att hans agent pratar med klubbar i Finland. Kanske något svenskt lag är sugen på att förstärka backsidan framåt jul?

Teemu Ramstedt, center
Kommentar:
Kan spela såväl center som ytterforward. Har en säsong i Sverige på CV:et och är en pålitlig poängspelare. Kan vara sugen på en återkomst.

Oscar Eklund, back
Kommentar:
Den tidigare Djurgårdsbacken har spenderat de senaste säsongerna utomlands, i Finland och Tyskland. Har tidigare pratat om att han är sugen på att fortsätta utomlands, men troligtvis kan han hoppa på det mesta.

Andrew Engelage, målvakt
Kommentar:
Gjorde stor succé i BIK Karlskoga säsongen 16/17 och hade hela 93.8 i räddningsprocent. Det gjorde att Krefeld i Tyskland högg, och där gjorde han totalt 13 matcher innan han flyttade vidare till Graz 99:ers i Österrike. Just nu söker inga klubbar målvakt i Sverige, men kan bli aktuell framöver.

Mason Raymond, forward
Kommentar:
Kanadensisk toppforward – som så sent som i vintras spelade OS. Han har över 546 matcher på CV:et och lär vara väldigt dyr för många svenska klubbar. Producerade en poäng per match under sin sejour i Schweiz ifjol.
Kommentera

1919922 · »