1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2698468

Sv: Silly Season 2024-25
DJ Hemp: Jo man är ju olika. Jag Älskar i allafall hur Jokinen uttrycker att han avskyr styrspelshockey!

Sen hur vägvinnande detta kommer bli, ja det återstår ju att se. Det skulle dock vara lite extra roligt om Jokinen kommer in och är vägvinnande med lite nya ideér, i ett rätt grått och slätstruket SHL. Där nästan alla lag börjat spela samma typ av hockey.

Vem vet, om ett par år så kanske Jokinen varit med och tagit SHL till en ny inriktning där flera lag vågar börja spela och bjuda på lite mer underhållning istället.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2024-25
Sputnik1: Angående spelsystem så hoppas jag verkligen att vi slipper se när man åker över röd och dumpar puck i tid och otid. Fatta hur mycket extra kraft för att försöka vinna tillbaka pucken. Nä, var rädd om pucken och rörelse i spelet. Dags att ompröva uttrycket om att spela back betyder "stå på backen" Nej, nu fan skall en forward kunna spela lite grundspel som back och vice vers att en back skall kunna anfalla och växla positioner mer än vad man gör idag. Det tror jag är framtidens hockey. Och, låt målvakten bli mer delaktig t ex när man vänder hem och har en gubbe i ryggen då skall man kunna använda målisen också som avlastning. Hoppas nu bara att dom lägger grunden med en bra sommarträning som grund inför nästa säsong. Känns som att nu har man inget att skylla på. Upp till bevis alla spelare för nu är förväntningarna skyhöga :-)
Kommentera

Sv: Silly Season 2024-25
Sputnik1: visst är det kul att vinna guld, men personligen är underhållningen det primära. Man kan gå på bio och se en Ingmar Bergman film också, men visst var det mycket roligare första gången man såg Indiana Jones härja runt! 😁
Kommentera