1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581684 inlägg · 6215 ämnen

Timrå - Mora...

102774 · » Till forumet


Sv: Timrå - Mora...
Patrick: Ja konstigt nog så dyker dom ju alltid upp i kvalserien i slutändan.... dock inte sååå skräckinjagande senast men dom var ändå där...
Kommentera

Sv: Timrå - Mora...
ginola:
Jag har aldrig sagt något annat än att Björklöven är ett lag att räkna med.
Kommentera

Sv: Timrå - Mora...
Patrick, earnie eagle m.fl:
Björklöven blir att räkna med även i vinter. Man har fått behålla alla spelare man ville, förutom Göran Hermansson, samt förstärkt med Tobbe Lundström och Anders Lönn. Med Lundström i målet ifjol hade man kunnat klara kvalet...

Vad gäller Adam Hall tillhör han Nashville Predators och var aldrig aktuell för spel i Sverige. Han skall få en del chanser i NHL i vinter, spekuleras det i alla fall.

Personligen tror jag på en kvalserie för Timrå...där man oxå förmodligen är för bra för de allsvenska lagen även i år. Skall bli mkt intressant att följa laget...vem kliver fram och tar ansvaret i år?
Kommentera

Sv: Timrå - Mora...
Frella:
Var inte dum nu.
Björklöven är ett kvalserielag oavsett vad de har för lag på papperet, på isen eller om de är konkursmässiga. De återfinns alltid i kvalserien, lika säkert som att Djurgården spelar slutspelshockey. Det är två lag som man ALDRIG kan räkna ut i respektive serie.

Enda riktiga hotet vi sett ännu är just Björklöven. SAIK försöker år efter år, men får aldrig till det riktigt. Kanske det blir annat den här gången. Men att tro att de går från att spela i Superallsvenskan till att året efter ta en av de två första platserna i kvalserien, är nog att tro på lite för mycket. Brett Harkins som de värvat är väldigt intressant och kommer göra stor nytta för dem. Får se vart det leder..
Kommentera

Sv: Timrå - Mora...
ernie eagle: Visserligen men iår räknar jag ut Löven. Jag kan tom sjunka så lågt att jag nästan placerar IFSH före f.d spöket från Umeå, kanske även Bajen kan lyckas lite iår, AIK känns som ett hopplöst fall, men som säkert lockar publik till de Allsvenska arenorna runt om i landet, förutom då Hovet där jag hoppas de kommer spela för sitt eget bästa.
Kommentera

Sv: Timrå - Mora...
ernie eagle: Det låter som om du tror på spöken...
Kommentera

Sv: Timrå - Mora...
Frella: Ej att förglömma Björklöven. Dom får ett väldigt starkt lag på papperet och vis av erfarenhet kan man aldrig räkna ut Umelaget någonsin. Dom kommer ständigt tillbaka likt en bumerang just som man tror dom är eliminerade och borta för gott så dyker dom upp igen från ingenstans. Ett väldigt oberäkneligt lag som är väldigt nyckfulla och som inte går att lita på fullt ut.

Låt oss hoppas på en medioker säsong från "löven" i år - men dessvärre tror jag inte det!

Greg Parks återvänder i Oktober liksom Steve Potvin, dessutom provspelar en amerikan vid namnet Adam Hall för laget just nu. Har "nätat" i varenda match. En joker som om han får kontrakt kan ta alla med storm. Tobias Lundström är ny från MoDo mellan stolparna. Beliavski kör ett år till osv.

BJÖRKLÖVEN - A OUTSIDER!!!
Kommentera

Sv: Timrå - Mora...
liepins: Även om det nu skulle sluta som fjolåret med en 11:e eller 12:e plats har jag svårt att se nåt AS lag som skulle vara bättre, skulle isf vara SAIK då, men annars känns AS väldigt svag iår.
Kommentera

Sv: Timrå - Mora...
iggy: Som sagt hoppas på det, se till att få lag som MIF, Brynäs och SSK under er bara=)
Kommentera

Sv: Timrå - Mora...
kerosene: "Wannabe reporter"...hehe...jadu.
Smickrad att bli kallad reporter faktiskt.
Kommentera

Sv: Timrå - Mora...
250 kg: Det kan ju vara bra att känna på hur det känns..

liepins: Som sagt, okända namn för vissa.
Kan inte riktigt se att alla de där profilerna som moster Beda känner igen finns i alla lag i årets elitserie...
Kommentera

Sv: Timrå - Mora...
250kg kärlek: TACK för den kommentaren, men var sent du är uppe på natten .. har du fortfarande inte hittat nån surströming där uppe i norr..Att pressen i allmänhet tippar Timrå som ett bottenlag i år också kan bli den där extra tändvätskan för laget och oss supportrar och vips så är TIK i slutspelet.. ;-) - vi viker aldrig ner oss - vänta och se - liepins
Vi ska "Förschöka" ta en slutspelsplats eller hur Knylan ha ha ha
Kommentera

Sv: Timrå - Mora...
liepins: Okända för den oinsatte.. Typ nån wannabe reporter...
Kommentera

Sv: Timrå - Mora...
Knylan: Har vart ett bra tjöt ja..
Gurgel gurgel=)
Kommentera

Sv: Timrå - Mora...
iggy: Hoppas du har rätt, TIK är ju ändå ett gôtt gäng:)
Men det känns så tunt bara, lite för tunt. Okey att det finns spelare som är hungriga osv men de flesta är relativt okända och har svårt att tänka mig att dessa skall övervinna övriga lags mer namnkunniga spelare..som sagt..möjligt att jag är helt ute och cyklar men en känsla bara.
Känns som ni fans mer försöker övertyga er själva fastän ni innerst inne vet att det kommer bli jävligt tufft att hålla sig kvar.
Skål på er!
Kommentera

Sv: Timrå - Mora...
iggy: Klockrent.
Kommentera

Sv: Timrå - Mora...
liepins: Ett sånt himla tjöt om att det skulle gå bättre för oss utan Zäta? Jag må vara totalt hjärndöd eller blind men det har väl ändå varit precis tvärtom hos många? Sen att man som Timråsupporter tror på sitt lag bör ju inte vara så unikt tycker jag, och höjt ribban har nog ingen av oss gjort så den är svår att sänka, jag med flera är grymt nöjda om vi slipper undan KS. Det kan vara svårt, men absolut ingen omöjlighet.

Men men, det ska ju tydligen vara så för utomstående att Zäta är den enda delen i lagbygget, ytterligare spelare ska ju fungera som utfyllnad. Visst fan vad mannen jävligt nyttig, men då fick inte resten av laget nån chans alls att briljera utan det handlade enbart om denne långhårige grabb från Njurunda som verkar ha uppenbara problem med att uttala ordet "försöka" rätt.

Fotnot: Han uttalar jämt "Försökt" eller "Försöka" med ett gurglande i gommen så det blir "Förschöka". Men men, dom pratar ju lite konstigt i Njurunda... =)
Kommentera

Sv: Timrå - Mora...
liepins: Man kan inte dra allt förstora växlar på den tredje försäsongsmatchen och knappt två veckor på is.
Timrå hade sex av dom ordinarie spelarna på läktarn och juniorer på plan istället samt "andra" keepern Freddan i målet.
Tränare Lill Kenta sa efter matchen att dom är nedtränade och så ska det vara enligt planen. Så ett vedhuggande och taggat Mora klev isen som segrare denna gång men skulle aldrig göra det om t.ex 3-4 veckor...
Vi ser fram mot nästa säsong med tillförsikt och glädje samt tror hårt på den nya truppen med ett bredare material och två nya fräscha tränare. OK Zätas flytt innebär ett avbräck som den suveräna spelare han är men det kan vara utvecklade för alla andra spelare och supporters i Timrå att "slippa" "fixstjärnan" några år. Vi tror att flera kommer att kliva fram ännu mer och flera av nyförvärven ser redan pigga ut.. det här kommer att gå bra tror vi ...vet vi ..snart ;-) Skriver vi för det känns som det är det stora TIK kollektivets tankar och känslor om den kommande säsongen - rätta mig om jag har fel... TIKARE
Kommentera

Sv: Timrå - Mora...
Var ju ett sånt himla tjöt om att Timrå skulle klara sig så fantastiskt bra efter Zätas sorti. Har ni fortfarande samma åsikt eller ska ni kanske sänka ribban lite och inse att det blir ett lag för bottenstriden?
Kommentera

Sv: Timrå - Mora...
dr Dängroth: Du får gärna utveckla ditt resonemang lite, vad är det som är så bra med en förlust... mot Mora?? Tänk på mig också? =)
Kommentera

Sv: Timrå - Mora...
Laken: Det var nog bara bra med en förlust..
Kul att Nordgren övertygar i år. Jag tror f.ö att Hallin sätter första trissan i år. 7.43 in i första perioden mot MoDo.
Kommentera

Timrå - Mora...
En typisk träningsmatch med oorganiserat spel och massor av felpass. Spelarbetyg:

***** - Åkerblom
**** - Nordgren
*** - Zetterström
** - Hallin
* - Koivunen

Även Sjögren förtjänar ett omnämnande.
Kommentera

102774 · »