1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583004 inlägg · 6215 ämnen

Vad är detta??

21585 · » Till forumet


Sv: Vad är detta??
Att man inte vill avslöjja alla varianter så att motståndarna ska kunna läsa powerplay spelet är väl OK. Men då skulle man kunna om man nu kan hitta någon som törs stå och skymma målvakten istället. Styv är väl den enda. Annars har backarna en väldig förmåga att skjuta när sikten är fri för målvakten. Man behöver en som vågar stå kvar, stångas, skymma och ta stryk. Jag tycker allt för oftas att man flyttar på sig när skottet kommer och på så vi blir det inga mål.
Kommentera

Sv: Vad är detta??
Är bara att konstatera att årets trupp är till vissa delar en ordentlig flopp. 2 poäng på bortaplan hittils i år håller aldrig om man har tänkt sig slutspel i år. Ifjol kämpade man ner motståndaren i 60 min, i år är matcherna för vissa bara 50 - 55 min. Placera några utav de etablerade spelarna som inte alls har lyckats i år på bänken i stället, släpp fram några hungriga juniorer istället.
Kommentera

Sv: Vad är detta??
Rodde: Vad trodde Challe om ert lag??
Jag tycker att du/ni ska fortsätta sälja symaskiner!

gud: Tur man är borta från datorn ikväll. jag kommer att bli bombarderad av en massa syniska Tikare som med enda uppgift är att spy galla.
Kommentera

Sv: Vad är detta??
Challe Berglunds tips kommer att stämma.
Jag trodde/hoppades att TIK skulle var bättre ,.men
det bara att inse att andra året i elitserien är tuffare.
Försök att komma före Lhc i alla fall.
Kommentera

Sv: Vad är detta??
250kg kärlek..
i bland så blir man sååå GLAD...
ditt inlägg måste vara en av dom bästa som
skrivits i GB..
Kommentera

Sv: Vad är detta??
ubbec: Ursäkta att jag inte har svarat.

Jag tror emellertid att allt sitter i huvudet på spelare. Allt går bra när allt går bra. Allt skiter sig när det går dåligt.

En spelare som får ta på sig i denna stund är Zäta. Han har inte gjort en enda dålig match, men han har så mycket annat att bevisa. En annan är Peltomaa- värdelös så här långt! Trots att det är min favorit, och kommer så att förbli!

Men man kan inte sprida galla, obehag och dålig stämning för att laget inte nått upp till de höjder man trodde.

Efter denna förlust så samlar jag mig till skalan "medgångssupporters" som vill att ngt ska hända "innan" det är försent.

Men jag kommer med konstruktiv kritik istället för att enbart spy!
Här är mitt råd:
- Peltomaa skulle behöva en mer utpräglad ledargestalt, han klarar inte att vara både ledare och artist.
- Zäta har gjort det många förväntat. Men jag kräver mycket mer av denna ungdom. Dessutom är han en gestalt för så väl andra ungdomar som lagkamrater i den "artistskola" han axlat och tagit på sig inför säsongen.
-Vidare anser jag de som tittar på hockey i allmänhet och TIK i synnerhet är så jävla kräsen. Vi är ju fortfarande i landets högsta serie.
-Slutligen tycker jag att de som klagar ska komma med konkreta åtgärder för laget än att uttrycka sig som en hel hop "besserwissrar!"

Det här med 40-50 000 i månaden, eller att de är proffs, eller att tränaren inte fullgör sitt jobb är totalt nonsens så länge som man INTE kommer med vettiga förslag! Ibland känns det som att man "skyller" ifrån sig pga av annat som påverkar.
Kommentera

Sv: Vad är detta??
Jimmy

Jag förstår vad du menar, men man måste kunna utnyttja pp.
Hoppas bara att det vänder snart.
Kommentera

Sv: Vad är detta??
ubbec:

Det här med PP så är det bara att konstatera att TIK skulle aldrig klara av att spela med en toppad kedja varje gång i 50 matcher... Lag med lite bredare trupperdu i större omsättning kan göra så men inte TIK, det skulle slita enormt på våra nyckelspelare... Vi får glädja oss åt att vi har en 5 mot 3 kedja som är toppad bara för det syftet...

Sedan så om läst inför BIF matchen så säger ju Peo att han spar på en massa kombinationer o sånt till slutet av säsongen...
Kommentera

Sv: Vad är detta??
HH

Tydligen så är man nego eller medgångare om man är lite kritisk.
Kul för dig att allt är toppen i alla fall.
Kommentera

Sv: Vad är detta??
HH: Jag bekräftar att 2-1 målet var diskutabelt.
Det var när man protesterade mot det målet som man åkte på lagstraffet och inte fick chansen till spel 6-5 vid 1,5 minuter kvar.
Det enda som man inte gjorde så bra ikväll var spel i powerplay, förövrigt var hela laget bra , speciellt de Rouville var mycket bra.
Jag såg matchen.
Kommentera

Sv: Vad är detta??
Till 250 kg kärlek:

Som jag skrev tror jag att de måste spela sitt spel alla 60. Och framförallt skaffa en utpräglad powerplay femma och inte bara gå runt. Men det är vad JAG tror.
Kommentera

Sv: Vad är detta??
ubbec:
Jag är glad att inte du är tränare, som tror att produsera mål är lika lätt som att handla mjölk, bara ösa på så många man behöver i kassen,,,,,,,,

Men ett tipps till alla negon,,läs inför brynäs matchen på första sidan längst ner har ni mycket förklaringar
Kommentera

Sv: Vad är detta??
Måste man vara en "medgångare" för att vara kritisk??? Jag har varit tikare hela mitt liv, både i mot och medvind. Om det var orättvist eller inte, ja varför avgör dom inte matchen tidigare då?
Kommentera

Sv: Vad är detta??
Bra att vi förlorade, då vaknar alla "skribenter" som inte har sett en hockey match, som knappt sett en spelare på vykort, men vara ducktig och komentera ska dom,,,,

Enligt Radion så var segern så orättvis som den kan bli då Timrå, stog för fantasin rörelsen,,,,MEN!!! stämmer det som dom sa på radion att 2-1 målet var diskutabelt, kan någon bekrefta om det var offside istället för att HACKA PÅ LAGET,,,som kanske gjort en kanon insatts,,,,,,

Så alla j-la medgångare, gå och lägg er med era j-la frikort, och allt vad f-n ni har,
Kommentera

Sv: Vad är detta??
ubbec: Tala om för mig vad som behövs i laget.
Jag gillar dina åsikter men ogillar att du inte besvarar dem!
Kommentera

Sv: Vad är detta??
Varför kan andra lag vinna i Gavlerinken och inte TIK? Skulle tro att det har blivit mål vare sig det var offside eller inte. Grejen är att man inte kan täppa till i slutminuterna.
Kommentera

Sv: Vad är detta??
Ingen anledning att vara förbannad, Timrå gjorde en bra match och hade Brynäs i gungning. BIF gjorde med tur 2-1 med 1,5 minuter kvar , Hallin kom fri 1 minut kvar men missade.
Domarn dömde lagstraff mot Timrå efter 2-1 målet och dessa små detaljer gjorde att BIF fick tre poäng.
Rättvist hade varit oavgjort vis full tid.
Bra kämpar takter av Timrå under hela matchen och får man bara ordning på powerplayspelet så klättrar vi snart i tabellen.
Förövrigt en rolig match att se och mycket spännande.
Kommentera

Sv: Vad är detta??
ubbec...
att åka ner till gävle och försöka att slå brynäs
är inte det lättaste att göra..TIMRÅ IK har ALDRIG
slagit brynäs i gavle rinken..och det sista målet..
enligt radiosporten skulle inte vara ett mål..offside
skulle det ha varit tydligen en miss av linjedomaren ..
Kommentera

Sv: Vad är detta??
Att man inte kan hålla tätt de sista minuterna. Samma hemma mot BIF. 2-0 15 min in i sista????
Kommentera

Sv: Vad är detta??
ubbec: "Rasa???"
Hur menar du?
Kommentera

Vad är detta??
Varför måste det alltid rasa i slutminuterna?? F-n, en match brukar vara 60 minuter. Inte 56 eller 57!!! Förbannad är bara förnamnet just nu.
Kommentera

21585 · »